Maskinoperatörer, Götene

På en av våra produktionsenheter i Götene tillverkar och förädlar vi produkter för många svenska varumärken, i vår fabrik hittar du kändisar som Wästgötakloster och Billinge. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla och förbättra arbetet på vår förädlingsavdelning.  

Ständiga förbättringar och Lean
Vi behöver förstärka våra team med ett antal operatörer i varierande roller med arbetsuppgifter inom hela Förädlingen. Som maskinoperatör arbetar du på våra ostförädlingslinjer där vi bitar, skivar och river osten samt förpackar den.
Vi har stort fokus på ständiga förbättringar och Lean i vår verksamhet där du kommer att få en viktig roll i att fortsätta utveckla det arbetet.

Det är tillsvidareanställning och du arbetar 2-skift eller ständig natt.
Tillträdesdatum: snarast

Ordning och reda
Du som söker ska ha teknisk kunskap och god teknisk förståelse, 3-årig gymnasie-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett plus är att du har arbetat inom livsmedelsindustri eller annan tillverkande industri med automatiserad produktion. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.  Du har ett bra ordningssinne, tar ansvar, är engagerad och intresserad av att arbeta med förbättringar. Är öppen för nya metoder och arbetssätt. För att  lyckas i rollen är det viktigt att du är flexibel, tycker om att arbeta i grupp och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har även lätt för att skapa kontakter med andra delar i organisationen.

Ansökan och kontakt
Välkommen att maila din ansökan, CV och personligt brev, senast den 20170827, till ingamay.arvidsson@arlafoods.com.  Ange i din ansökan vilken arbetstid du är intresserad av.  

För mer information om tjänsterna kontakta:

Fredrik Uvesten, Röd grupp tel: 072-386 66 73 (sem v. 30- 34)  

Ann-Sofie Berg, Vit grupp tel: 073-424 78 55 (sem v. 27-29)

Annette Tiverman, Grön grupp tel: 070-344 22 54. (sem v. 27-29)

 

Facklig kontaktperson för LIVS:

Marita Knutsson, 070-9631502 (sem v. 30-33)

Anders Olsson, 073-424 78 45 (sem v. 27-29) 

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?