Maintenance Manager - Stockholm Mejeri

Till Stockholm Mejeri söker vi nu en chef för vår underhållsavdelning. På Stockholm Mejeri är vi cirka 600 kollegor som producerar och distribuerar närmare 330 miljoner kg mejeriprodukter per år. Grunden i vår verksamhet är produktion av färska mejeriprodukter som bland annat inkluderar mjölk, grädde, fil och gräddfil. Som chef för vår underhållsavdelning så ansvarar du för att leda underhållsarbetet av alla tekniska system på vårt mejeri från mjölkmottagning till leverans av färdig vara. I rollen som underhållschef så rapporterar du till mejerichefen och ingår i mejeriets ledningsgrupp.

Både strategiskt och operativt arbete
Du har ansvar för att leda, styra och utveckla arbetet inom underhåll på mejeriet både ur ett strategiskt och operativt perspektiv med våra konsumenter och medarbetare i fokus. Tillsammans med dina kollegor så har du ett högt fokus på att nå våra mål både på lång och kort sikt.

Till din hjälp har du ett team med kunniga medarbetare som tillsammans jobbar i nära samverkan med andra avdelningar på mejeriet såsom produktion och kyllager. I avdelningen ingår ett team av underhållstekniker och specialister som arbetar under ledning av en gruppledare.

Som underhållschef är media, process och produktionsteknik några av dina fokusområden där du bland annat kommer ha det övergripande ansvaret för att säkerställa stabilitet och hög tillgänglighet för vårt produktionssystem. Du är ansvarig för vår underhållsbudget och säkerställer ett kostnadseffektivt och systematiskt underhåll samtidigt som du säkrar att vi efterlever lagar, regler och förordningar. Du samarbetar nära våra externa leverantörer och experter inom koncernen.

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och LEAN är en naturlig del av vårt förhållningssätt. Du leder förbättringsarbetet på underhållsavdelningen tillsammans med ditt team och är drivande vad gäller tekniska förbättringar av vårt produktionssystem.

Initiativrik och resultatinriktad
Du har en ingenjörsexamen med inriktning på process / mekanik eller motsvarande och har minst 10 års erfarenhet av att ha arbetat inom underhåll och teknik gärna inom livsmedelsindustrin eller någon annan processindustri.

Vi söker en person som har en stark förmåga att leda, motivera och samordna grupper och individer. Det är naturligt för dig att ta initiativ och uppnå resultat. Du kombinerar en god affärsmässig förståelse med en gedigen kunskapsbas inom det tekniska området för att utveckla vår verksamhet. Det är viktigt att du har en erfarenhet av att ha jobbat med verksamhetsutvecklingssystem så som LEAN.  Du är en driven och initiativrik ledare som har lätt för att samarbeta med andra. Med andra ord brinner du för utveckling och har både viljan och förmågan att driva igenom dina visioner.  Självklart har du dessutom mycket goda kunskaper i engelska.

Ansökan och kontakt

Ansök senast den 2019-04-07. Välkommen att kontakt Gustaw Lindhall, Talent Sourcing Consultant på Arla Foods för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du sett tjänsten.

Ansök via denna länk  

Sweden