Logistikkoordinator / Logistics Coordinator till Arla - Stockholm

Till avdelningen Strategisk Transport Planering inom logistik Sverige söker vi nu en Logistikkoordinator. För att lyckas i denna roll är du en driven och engagerad medarbetare, vass analytiker som förstår flödet och vill jobba med utveckling. Du kommer vara placerad på vårt mejeri i Kallhäll.

Vad innebär rollen?

Som logistikkoordinator fungerar du som spindeln i nätet i ett team av engagerade kollegor. Du kommer att arbeta nära lager och distribution på mejerierna samt ha ett nära samarbete med försäljningsavdelningen liksom kundservice, kund och andra intressenter. I denna roll bidrar du aktivt i drift och utveckling av teamet så att målen för leveransservice och tidpassning till kund uppfylls på såväl kort och lång sikt.

Som Logistikkoordinator kommer du att tillhöra ett team om 6 personer och dina främsta uppgifter är att planera och optimera transporter genom ruttplanering i vårt ruttplaneringssystem samt säkra att transporter avgår i rätt tid och i enlighet med överenskommen leveransservice. Vidare blir din drivkraft viktig i arbetet med att utveckla och bygga upp arbetssätt, system och rutiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom till exempel logistik eller har motsvarande kunskaper inhämtade på annat vis. Du har troligen två till tre års praktisk erfarenhet av logistik- eller planeringsarbete.  Det är också viktigt att du behärskar Office paketet och framförallt Excel då vi arbetar mycket i det. Kunskaper i vårt affärssystem SAP är meriterande.

Som person har du en positiv inställning, är serviceinriktad och tycker om att ta ansvar. Det krävs vidare att du är en god problemlösare med stor förmåga att samarbeta. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga liksom att du har en uthållighet som kan behövas i utmanande situationer. Du är analytisk, mål- och resultatinriktad och har helhetssyn.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Arla Foods får du tillgång till flera förmåner som t ex friskvårdsbidrag samt subventionerad lunch

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-04-07 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Transportchef Jorge Arriaza,  på telefon +46706982640.

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden