Logistikkoordinator - Aarhus

Har du interesse for optimering og styring af flows, og vil du arbejde med logistik i en af Danmarks største fødevarevirksomheder? Så er det her chancen for at træde ind i en hverdag med afvekslende logistikopgaver og en bred kontaktflade i en stilling, du selv kan være med til at præge.

”Som en essentiel del af Arla DK Logistics får du til opgave at håndtere vores store palle-flows internt i Danmark samt mellem Danmark og vores eksportmarkeder. Du får rig mulighed for at bruge dit skarpe øje for detaljer og store engagement og starte din karriere i en af de bedste og største logistikorganisationer i Danmark,” fortæller Bo Svane, Head of Logistics, som du har direkte reference til.

Om jobbet

Som vores nye logistikkoordinator bliver det din primære opgave at sikre en optimal pallebalance i vareflowet mellem vores danske produktions-sites, lagre og kunder. Du sørger derfor for at monitorere, registrere og sikre, at processen omkring palleflows bliver fulgt korrekt af alle involverede parter, ligesom du optimerer og forbedrer den. Derfor kan du se frem til en meget bred kontaktflade, hvor du blandt andet vil være i kontakt medmejerier, kunder og transportører.

Derudover vil du også stå for fx månedsrapporteringer og forskellige ad hoc-opgaver. Og i takt med at du får sikret balancen i flowet, vil der også være mulighed for at bygge videre på rollen og fx bidrage til forbedring af vores arbejdsprocedurer.

Hvem er du?

Du er muligvis nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er, at du kan se dig selv  i en hverdag, hvor der både er fokus på drift, men også mulighed for at arbejde med optimering og udviklingsprojekter. Din udadvendte og servicemindede natur gør, at du trives i kontakten med de mange forskellige samarbejdspartnere og ikke mindst kolleger, og du forstår at influere på afstand. Sidst, men ikke mindst forventer vi, at du:

-       er uddannet inden for logistik, supply chain management eller fx som speditør, shippingassistent eller tilsvarende

-       har gode engelskkundskaber

-       er vant til at arbejde med MS Office-pakken, og kender du også til SAP R/3, er det absolut en fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

I Arla får du chancen for at blive en del af en unik supply chain i en af landets bedste logistikorganisationer. Vi har ejerskab hele vejen igennem værdikæden, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt for at tilegne dig en masse enestående kompetencer og skabe en langsigtet karriere. Samtidig træder du ind i en helt nyetableret stilling, hvilket giver dig stor indflydelse på dine opgaver og din dagligdag.  

Som en del af teamet får du desuden helt fantastiske, erfarne kolleger, der er drevet af en stærk teamspirit og et ønske om at lykkes sammen. Så selvom du alene har ansvaret for dit område, er der altid sparring at hente.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Logistics Bo Svane på 9131 1191.

Ansøg venligst via dette link 

Denmark