Logistics Coordinator - Arhus

Kan du yde førsteklasses service til interne og eksterne kunder, og kan du lide at arbejde med mange forskellige opgaver i et internationalt miljø? Så er du måske vores nye Logistics Coordinator i Customer Care i Arla Foods Ingredients (AFI).

Vi er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Din nye afdeling er en kombineret kundeservice- og logistikafdeling, hvor vi arbejder i højt tempo og med højt humør. På kontoret i Aarhus bliver du en del et team bestående af 27 dedikerede kolleger,

Ordrehåndtering og kundeservice

Du får selvstændigt ansvar for et geografisk område, hvor dit fokus vil være på at servicere kunderne, så de oplever et effektivt og højt serviceniveau.
I den forbindelse løser du en række opgaver såsom:

• ordrehåndtering
• udfærdigelse af dokumenter
• koordinering af forsendelser herunder transportbookings og eksportbehandling
• fakturering
• diverse ad hoc-opgaver

Der er mange alsidige opgaver, der løbende skal følges op på og deadlines, som skal overholdes. Samtidig er du også på pletten som backup for dine kolleger, når der er
brug for det. Du kan forvente en meget stor kontaktflade på tværs af forretningsenheden og til datterselskaber, sælgere, fabrikker, myndigheder mv.

Kommerciel profil med international logistik i bagagen
Vi ser gerne, at du har god kommerciel forståelse. Derudover har du tidligere erfaring med international logistik og dermed også med internationale shipping- og eksportdokumenter.

For at få succes i denne stilling skal du kunne bevare overblikket og holde mange bolde i luften – også når det går stærkt. Du er kendt for din positive og åbne indstilling, og du trives i et miljø, hvor du aldrig helt kan forudse, hvad dagen bringer. Desuden kan du kommunikere med kolleger på alle niveauer i en stor organisation, og som den teamplayer du er, er du med til at sikre et godt samarbejde. Sidst, men ikke mindst, kan du begå dig på engelsk i skrift og tale og arbejder rutineret med IT-værktøjer, og har du kendskab til SAP R3, er det kun et plus.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning hurtigst muligt og senest den 10.11.2019, da vi indkalder kandidater til samtale løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Team Europa Manager - Nichol Christensen på tlf. +45 9131 1533.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark