Leder, Logistik & Planlægning – Rødkærsbro

Vil du være med til at sikre en optimalt fungerende planlægningsfunktion og logistikkæde? Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer? Og brænder du desuden for at inspirere, motivere og coache dit team, så de går glade på arbejde og leverer deres allerbedste? Så søg stillingen som leder for Logistik og Planlægningsafdelingen på Rødkærsbro Mejeri.

Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Vores Mozzarella sælges i dag til >100 lande fordelt på samtlige kontinenter, og forarbejder 22% af alt dansk mælk. Vi er organiseret som ONE-Mozzarella, dvs. vi samarbejder tæt på tværs af hhv. Rødkærsbro og Branderup mejeri, samt imod R&D, salg og kunder.

”Idet efterspørgslen på Mozzarella er stærkt stigende, udbygger vi gennem kommende 2 år Mozz. kapaciteten på de 2 Mejerier til 175.000 ton årligt. Vi er på en strategisk vækst rejse, og har behov for talentfulde kollegaer, der kan hjælpe med at udvikle fremtidens Supply Chain. Så der vil blive rig mulighed for som person at vokse sammen med mejeriet og forretningen.” siger Logistik & Planlægningschef Johan Biller.

Optimal udnyttelse af mejeriets linjer og god leveringsevne til kunderne

Med reference til Logistik og Planlægningschefen står du i spidsen for L&P afdelingen på Rødkærsbro Mejeri. Du får 8 dygtige medarbejdere som direkte referencer i en afdeling med højt tempo, mange forandringer og i rivende udvikling. Her skal du lede og fordele arbejdet og sørge for, at dine medarbejdere når egne og afdelingens mål. De primære opgaver i afdelingen er

  • Planlægning af produktion/pakkeri/transport
  • Indkøb og disponering af materialer
  • Data og dokument flow
  • Driftsopfølgning/rapportering

Målene er at optimere udnyttelsen af mejeriets proces og udstyr og samtidigt sikre at kunderne får den bestilte vare i rette mængde og kvalitet til tiden på rette sted. Der arbejdes med LEAN initiativer som løbende optimerer processerne i området og der er stor fokus på at udvikle medarbejderne til fremtidens behov. Du får en vigtig opgave i at sikre, at den daglige drift kører planmæssigt og vil selv deltage i planlægningsprocessen og logistik arbejds-flowet sammen med teamet.

Stor faglighed og motiverende lederstil

Du har arbejdet som leder i nogle år og har en videregående uddannelse indenfor SCM eller lign. som har givet dig et solidt kendskab til logistik og SCM. Som leder sætter du retning og hjælper dit team til at vokse ved hjælp af en coachende lederstil, med fokus på gensidig respekt og gode arbejdsforhold. Når udfordringer skal omsættes til løsninger bruger du din evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, kombineret med en skarp analytisk sans. Din ledelsesstil er delegerende, involverende og du er kendt for din åbne og imødekommende facon. Det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger i andre afdelinger såvel som i egen afdeling.

Du er vant til at anvende MS Office og har du kendskab til SAP/APO er det en fordel. Endvidere behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Stillingen er en fantastisk mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Glæd dig til en travl hverdag i et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel går hånd i hånd med optimering og effektivisering.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt, idet samtalerne afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Logistik & Planlægningschef Johan Biller på telefon +45 87514270. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-HF

Denmark