Learning & Development Consultant, Stockholm

Nu söker vi en ambitiös och självgående Learning & Development Consultant som vill jobba med L&D i vår svenska Supply Chain organisation. Du kommer att vara baserad på vårt svenskahuvudkontor i Stockholm och ingå i HR Operations teamet där du rapporterar till Head of HR Operations. Samtidigt kommer du ha nära kontakt med L&D-kollegor i den globala organisationen, samt kollegor i vår svenska Supply chain organisation.

Din huvuduppgift är att utveckla och förvalta de lösningar som finns i dag samt säkra ”best-in-class” L&D-lösningar som uppfyller Arlas framtida krav och lever upp till den övergripandestrategiska agendan.

I det dagliga arbetet innebär det att administrera och planera de svenska kurserna och utbildningarna samt skapa en översikt över de kompetenser som krävs för mjölk- och produktionskollegor inom underhåll, planering och logistik, produktion och förpackning i den svenska Supply Chain-organisationen.

Du ser till att utbildningsplanerna är kvalitetssäkrade, välutvecklade och relevanta för de krav och behov som finns inom produktion de kommande åren.

Vi söker en person som kan analysera vilka kompetenser som finns, vilka som behövs framöver och vad vi behöver för att ta oss dit, samt en person med ett praktiskt perspektiv för att förstå kollegors utmaningar och behov av utbildning inom produktion.

En bred roll med många kontaktytor
Du kommer ansvara för att rätt utbildningar finns för att identifiera och utveckla rätt talang inom Arla. Du är ansvarig för de formella utbildningsprocesserna i Sverige, framförallt inom ”Mejeritekniker-programmet”. Vidare ska du säkerställa att globala och nationella riktlinjer och policies för L&D följs.

Du blir Arlas SPOC (Single Point of Contact) för universitet/högskolor/skolor och för våra egna utbildare och mentorer. Dina arbetsuppgifter blir även att driva och utveckla kompetens-utveckling och analysera siternas behov samt skapa skräddarsydda L&D-aktiviteter. Du kommer att ha nära samarbete med HRBP:s inom Supply Chain, Mejerichefer, Produktionschefer, Fackliga representanter mfl.

Din profil
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av Learning & Development och som har en utpräglad administrativ ådra. Om du har arbetat i en global produktionsmiljö är det meriterande. Du har en högskoleexamen inom exempelvis HR eller ekonomi eller annan relevant utbildning.

Du är en praktisk person som är van vid att jobba ”hands on” och som även har ett strategiskt tänk i det du gör. Du har ett starkt driv, skinn på näsan, gillar utmaningar, samt är självgående. Kunskap om produktion, planning/logistik eller teknik är meriterande. Resor, någon gång i månaden, både inom landet samt till Danmark ingår i jobbet.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2019-05-26. Vi gör ett löpande urval och tillsätter tjänsten så fort vi hittar rätt person. Välkommen att kontakta Talent Sourcing Consultant Gustaw Lindhall på 073-4130168 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk

Sweden