Lean Manager, Arla – Götene

Brinner du för effektivisering, Lean och trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har god planerings- & problemlösningsförmåga? Kan du bidra med ett högt kvalitetstänk och har ett intresse för förbättringsarbete? Till Arla Foods Götene söker vi nu en Lean Manager som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri.    

Vad innebär rollen?

Som Lean Manager på Arla kommer du att rapportera till Senior Site Director samt ingå i mejeriets ledningsgrupp där ni tillsammans jobbar med att optimera och effektivisera verksamheten. I ditt ansvarsområde ingår att:

  • Identifiera och driva ständiga förbättringar så att mejeriets mål uppnås
  • Säkra att Arla Foods standarder inom LEAN tillämpas på rätt sätt
  • Planera och hålla i utbildningar och workshops
  • Säkerställa och följa upp att olika initiativ förankras
  • Driva & koordinera change management planen  

I rollen som Lean Manager arbetar du tvärfunktionellt med de olika avdelningarna; exempelvis underhåll, produktion, finans, PTU (produktionsteknisk utveckling), lager & förpackning samt Arla’s interna maintenance &- production optimisation team.  

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning kombinerat med erfarenhet från en liknande roll. För att lyckas i rollen tror vi att även du har:

  • Erfarenhet från tillverkande industri
  • Ett coachande ledarskap kombinerat med en målinriktat approach
  • Djup erfarenhet av LEAN och dess verktyg
  • Bra analytisk förmåga
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen som Lean Manager är du framförallt duktig på att engagera och motivera dina stakeholders och driver samverkan med hela mejeriet. Du är van vid att driva effektivitet och följa upp resultat. Du är en person som har god samarbetsförmåga och du har ett genuint intresse för förbättringar. Du är öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Arla Foods i Götene består av Götene Ost, Smör & matfettsprodukter samt  förpackning & lager. Här produceras ca 55000 ton smör och matfettsblandningar  med varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Smör- och rapsolja, Lätt & Lagom, samt ca 18000 ton ost med varumärken som Wästgöta Kloster, Billinge och Familjefavoriter. Dessutom lagras, packas och distribueras ett stort antal produkter från många andra Arla-mejerier.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 30 januari men urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Senior Site Director Marika Lifbom på telefon 073-259 4467 eller Talent Acquisition Consultant Tina Anderson på telefon 070-1709479.  

 

Please apply via this link.

#LI-DNP

Sweden