Lagermedarbejder til teknisk afdeling, Brabrand Mejeri

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vores nye lagermedarbejder i teknisk afdeling på Arla Foods, Brabrand Mejeri. Du kan se frem til et job, hvor du løser forskellige tekniske udfordringer og spiller en vigtig rolle i at holde produk­tionen kørende i alle døgnets timer. 

Du vedligeholder vores lager og SAP PM, så det er i topform

En af dine primære opgaver bliver at sikre, at vi har de fornødne reservedele på lager til at reparere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. En høj oppetid er nemlig helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder og vil blive en central person i indførslen af SAP PM og konvertering af reservedelslageret i SAP MM.

Derudover vil dine opgaver blandt andet bestå i at:

  • holde orden på reservedelslagret og sikre at lagret altid stemmer
  • indkøbe reservedele
  • Oprette varenumre og vedligeholde dem i SAP MM
  • Lave styklister på udstyr og vedligeholdelsesplaner i SAP PM
  • Hjælpe til med at opdatere vores tekniske dokumentation

En serviceorienteret holdspiller

Du har sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der er med til at tage fælles ansvar for at få opgaverne løst, hvad enten det er daglige vedligeholdsopgaver eller projekter.

Vi arbejder med Lean og SAP PM, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Det er vigtigt, du har en god ordenssans og en stærk teknisk forståelse. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en lang række forskellige maskiner og udstyr. Du behersker engelsk og gerne tysk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. september 2017. Mærk din ansøgning “Lagerarbejder” og send den til Arla Foods, Brabrand Mejeri, att.: Peter Bech Sandahl, Gjellerupvej 105, 8220 Brabrand eller til jobbrabrand@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til vedligeholdschef Peter Bech Sandahl på tlf. 87465019. Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt.  

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?