Laboratory Team Leader - Holstebro

Vil du være en del af et dedikeret og faglig kompetent laboratoriemiljø? Så er du måske den laboratorieleder, vi søger til vores laboratorium i Holstebro. Laboratoriet består af både et kemisk og et mikrobiologisk laboratorieafsnit.

”Laboratoriet udfører analyser på produkter fra både eget og andre Arla sites. Udvalgte bakteriologiske analyser er akkrediteret efter ISO 17025. Laboratoriet er den del af Arla Foods HOCO i Holstebro, hvor vi producerer kaseinater og mælkemineraler til en bred vifte af levnedsmidler og semifarmaceutiske formål. Du får 21 dygtige medarbejdere som direkte referencer i en afdeling med højt tempo, mange forandringer og i rivende udvikling.” siger QEHS manager, Dorthe Nymark Jeppesen.

Optimal udnyttelse af mejeriets linjer og god leveringsevne til kunderne

I tæt samarbejde med laboratoriets øvrige medarbejdere vil du være ansvarlig for, at analyserne udføres korrekt og til rette tid. Ligeledes vil du være sparringspartner for udvikling af analysearbejde i både laboratoriet og produktionen. Du har det daglige ledelsesansvar og sikre at de rette kompetencer og ressourcer er tilstede for at opnå de fastsatte mål. Du går forrest og sørger for effektivitet og udvikling foregår i et fysisk og psykisk godt arbejdsmiljø.

Dine primære opgaver er:

  • Daglig ledelse og udvikling
  • Budgetansvarlig
  • Løbende forbedringer af analysedriften både på laboratoriet og i produktionen
  • Ansvaret for laboratoriets systemdokumenter
  • Sikre opretholdelse af ISO 17025 akkrediteringen

 

Du refererer til vores QEHS-manager, leder en gruppe på 21 laboranter (fordelt på 2 teams - 6 i kemisk og 15 i bakteriologisk) og arbejder sammen med kolleger på tværs i organisationen. Det hører med til dit lederansvar, at økonomien overholdes og laboratoriet er korrekt bemandet.

Erfaren leder med indsigt i personaleledelse og kundepleje – af såvel interne som eksterne kunder

Du er uddannet laboratorietekniker, ingeniør eller lign. og har solid erfaring med analyse- og laboratoriearbejde. Du har meget gerne erfaring fra lignende jobs, så du føler dig fortrolig med personaleledelse og udvikling af medarbejdere. Som leder har du gennemslagskraft men er samtidig lydhør. Du er proaktiv og har et engagement og en energi, som smitter positivt af på dine omgivelser, også når du tager initiativ til ændringer. Du evner at bevare det solide overblik, når du jonglerer med flere opgaver, og du bruger din systematiske tilgang til at komme sikkert i mål med dem alle. Endelig har du menneskeligforståelse og gode samarbejdsevner.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt, idet samtalerne afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QEHS manager Dorthe Nymark Jeppesen på telefon +45 9131 6390.  Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette link

 

 

#LI-DNP

Denmark