Laboratoriechef, Danmark Protein - Nr. Vium

Kan du sikre driften og udvikle analysearbejdet i et akkrediteret højteknologisk laboratorium, hvor produktkvaliteten står øverst på dagsordenen? Til Danmark Protein i Arla Foods Ingredients søger vi en laboratoriechef for vores 45 dedikerede laboranter. Din nye arbejdsplads ligger i Nr. Vium ved Videbæk, hvor vi udvikler og producerer banebrydende fødevareingredienser til det globale marked.

Fortrop for 45 laboranter og garant for produktkvaliteten

Du får ansvar for Danmark Proteins færdigvarekontrol og herudfra vurdering af produktkvaliteten. Dermed får du en nøglerolle i forhold til at sikre frigivelsen af vores færdigvarer. Du holder fokus på kvalitet og validitet i analyseresultaterne og sikrer vedligeholdelse af laboratoriets kvalitetssystem. Da dit laboratorie er stærkt bemandet med højt kvalificerede ressourcer, udfører laboratoriet også analyser for vores R&D-organisation og søsterselskab. Det hører dermed også under dit ansvarsområde at sikre laboratoriets samarbejde både internt og på tværs med fokus på at skabe resultater for den bredere forretning.

Med din indsigt i nyeste analysemetoder og laboratoriesystemer bliver du en af nøglespillerne der understøtter Danmark Protein’s udvikling i retning af ”pharma-like” produktion, hvor en større og større andel af produktion rettes mod ”Child Nutrition” og ”Medical”. Til dette formål sørger du for, at laboranterne får relevant træning og uddannelse og iværksætter løbende tiltag, der udvikler og optimerer analysearbejdet i både laboratoriet og produktionen.

Du får puslespillet til at gå op, når analyseplanerne skal udarbejdes og opdateres, så vi leverer analyser til tiden. Her har du fokus på, at vi altid imødekommer kundespecifikationerne og har øje for produktmiks og lagerstatus. Du refererer til QEHS-chefen, får 5 direkte referencer (herunder 2 teamledere og en analysespecialist) og arbejder sammen med kolleger på tværs i organisationen.  Det hører med til dit lederansvar at følge op på budgettet, ligesom du sikrer, at laboratoriet er korrekt bemandet.

Erfaren leder med indsigt i mikrobiologisk analysearbejde

Du er uddannet kemiker, kemiingeniør, bromatolog eller lignende og har solid erfaring med analyse- og laboratoriearbejde. Vi foretager mange forskellige kemiske og mikrobiologiske analyser af såvel råvarer som mellemprodukter og færdigvarer. Vi anvender bl.a. HPLC-, ICP- og Kjeldahl-metoder, og derfor er det vigtigt, at du har indsigt i disse områder – måske fra en stilling i medicinal- eller ingrediensindustrien. Det er samtidig en forudsætning, at du har erfaring og interesse inden for mikrobiologi.

Som leder har du gennemslagskraft, og med mere end 5 års erfaring bag dig er du helt fortrolig med personaleledelse og udvikling af medarbejdere. Du har et engagement og en energi, som smitter positivt af på dine omgivelser, også når du tager initiativ til ændringer. Du evner at bevare det solide overblik, når du jonglerer med flere opgaver, og du bruger din systematiske tilgang til at komme sikkert i mål med dem alle. Endelig har du forretningsforståelse og gode samarbejdsevner.

Ansøgning og kontakt

Vi evaluerer ansøgninger løbende, så ansøg via vores hjemmeside snarest muligt. Seneste ansøgningsfrist: 25. februar, 2019. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Erik Vesløv, Senior Director, Danmark Protein på 7217 7741.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark