Laborantpraktikant til ARINCO - Videbæk

Har du mod på spændende nye udfordringer, og trives du godt i et travlt produktionsmiljø, hvor vi er afhængige af at kunne producere hele døgnet rundt, så er denne laborantpraktikantstilling hos ARINCO QEHS lab måske lige noget for dig.

På Arla Foods ARINCO i Videbæk har du muligheden for at indgå i et velfungerende laboratorium med ca. 25 andre kolleger. ARINCO producerer mælkepulver og Child Nutrition produkter til hele verden og er et strategisk forretningsområde for Arla Foods.

Om stillingen
I tæt samarbejde med dine kolleger i laboratoriet sikrer du, at vores produktkvalitet altid lever op til myndighedernes og Arla Foods’ høje kvalitetskrav.

  • Du vil få en grundig oplæring inden for de udvalgte analyser og vil derefter arbejde selvstændigt med dem
  • Du vil komme rundt i laboratoriet og få kendskab til kemiske, fysiske, specialkemiske og bakteriologiske analyser
  • Arbejdstiden er på 37 timer om ugen

Hvem er du?

  • Du har gennemgået den teoretiske del af laborantuddannelsen
  • Du er en holdspiller med stort gåpåmod og et godt humør
  • Du arbejder selvstændigt med at løse opgaver
  • Du tager gerne initiativ til nye opgaver.

Hvad tilbyder vi?
Der venter en spændende udfordring i at forme fremtiden, så vi kan blive endnu bedre, end vi er i dag. Du kan se frem til en stilling med gode personlige udviklingsmuligheder og rige muligheder for at tilegne dig ny viden. Vi er dedikerede til din udvikling, og du vil opleve, at du bliver en del af et fællesskab, hvor du har mulighed for at bidrage med din stemme og dine ideer.

Ansøgning og kontakt
Lyder denne stilling som noget for dig, så send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi behandler alle ansøgere løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laboratorieleder Mette Krogh Larsen på tlf.: 99 94 20 46.

Please apply via this LINK.

Denmark