Laborantpraktikant - Taulov

Vil du være en del af et travlt og dynamisk produktionsmiljø? Så kan vi tilbyde dig praktikplads med start februar i laboratoriet på Taulov Mejeri. På Taulov mejeri producerer vi 70.000 tons gul ost om året.

Teamet på vores laboratorium består af 10 laboranter. Din arbejdstid er 37 timer om ugen, og

du skal regne med at skulle arbejde nogle weekender og helligdage. Praktiktiden er på 12 måneder, hvori det afsluttende eksamensprojekt indgår.

Om jobbet

Som praktikant vil du indgå som et vigtigt led på vores laboratorium og være med til at sikre, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til både myndighedernes og Arla Foods’ høje krav. Du kommer primært til at udarbejde kemiske/fysiske og bakteriologiske analyser på halvfabrikata, færdigvarer og ingredienser, men du får også indblik i kalibrering af diverse instrumenter samtmåleudstyr.

I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der bl.a. indeholder brug af diverse IT-systemer, såsom SAP QM, Microsoft Office pakken samt Centuri, som er vores dokumentstyringssystem. Du vil deltage i de daglige opgaver, som oplæringen skrider fremad.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har afsluttet skoledelen af laborantuddannelsen og skal i gang med virksomhedsdelen.

  • Du er en hold spiller med stort gå-på-mod og godt humør, ligesom du formår at arbejde selvstændigt
  • Da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen, som kører døgnet rundt, skal du have en høj grad af fleksibilitet og være parat til at omstille dig hurtigt til nye opgaver
  • For dig er det en selvfølge og helt naturligt, at du udfører dit arbejde omhyggeligt og med stor fokus på kvalitet, sikkerhed og ansvarlighed
  • Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima
  • Ansøgning og kontakt

Vi evaluerer ansøgninger løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet - så ansøg venligst via nedenstående link hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte laboratorieleder Carl Henrik Pedersen - caped@arlafoods.com.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNI

 

Denmark