Laborantpraktikant, Mejeri - Taulov

Vil du være en del af et travlt og dynamisk produktionsmiljø? Så kan vi tilbyde dig praktikplads på laboratoriet på Taulov Mejeri, der producerer 70.000 tons gul ost om året.

Om jobbet

Som praktikant vil du indgå som et vigtigt led på vores laboratorium og være med til at sikre, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til både myndighedernes og Arla Foods’ høje krav.
Du kommer primært til at udarbejde:

  • kemiske/fysiske og bakteriologiske analyser på halvfabrikata
  • færdigvarer og ingredienser, men du får også indblik i kalibrering af diverse instrumenter samt måleudstyr.
  • I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der bl.a. indeholder brug af diverse IT-systemer, såsom SAP QM, Microsoft Office pakken samt Centuri, som er vores dokumentstyringssystem. Du vil deltage i de daglige opgaver, efterhånden som oplæringen skrider fremad.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har afsluttet skoledelen af laborantuddannelsen og skal i gang med virksomhedsdelen.

  • Du er en holdspiller med stort gå-på-mod og godt humør, ligesom du formår at arbejde selvstændigt.
  • Da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen, som kører døgnet rundt, skal du have en høj grad af fleksibilitet og være parat til at omstille dig hurtigt til nye opgaver.
  • Sidst, men ikke mindst, er du selvfølgelig omhyggelig og kvalitetsbevidst.

Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen, og du skal regne med at skulle arbejde nogle weekender og helligdage.

Hvad tilbyder vi?

I laboratoriet på Taulov Mejeri bliver du en del af et energisk og pligtopfyldende team, der er yderst fokuseret på, at opgaverne bliver løst hurtigt, godt og sikkert. Ligeledes betyder det meget for os, at vi har et godt team, og derfor støtter og udvikler vi hinanden, så snart der er behov for dette.

Teamet på vores laboratorium består af 9 laboranter. Praktiktiden er på 12 måneder, hvori det afsluttende eksamensprojekt indgår.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Laboratorieleder Carl Henrik Pedersen på tlf. 76 22 34 02 eller CAPED@arlafoods.com. Hvis du vil gribe denne mulighed, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt men senest den 20.  januar 2019. Vi evaluerer alle ansøgninger løbende.

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark