Laborantpraktikant, Branderup Mejeri

Vi søger en best-in-class laborantpraktikant til Branderup Mejeri pr. den 1. februar 2018.

Branderup Mejeri er i 2015 bygget om til et mozzarella mejeri. Under ombygningen er der lavet nyt laboratorie. Vi startede den nye produktion op i maj 2015 og vi producerer ca. 31.000 tons mozzarella om året. Mejeriet beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Vi er BRC- og ISO 14001 certificeret.

Som praktikant vil du indgå i et team på tre laboranter, der servicerer mejeriet med kemiske, fysiske og mikrobiologiske analyser på færdigvarer-, drifts- og hygiejneprøver. Du skal derudover hjælpe ved ostebedømmelse og når der bages pizza i applikationskøkkenet. Stillingen omfatter også databehandling, kalibrerer udstyr og måleinstrumenter samt at løse ad hoc opgaver.

Vi bruger forskellige IT-systemer bl.a. SAP, Analytic Trust og Centuri, der er vores dokumentstyringssystem. Disse vil du blive oplært i og arbejde med. Arbejdstiden er 37 timer om ugen og du vil efter et introforløb indgå i vagtplanen på lige fod med de øvrige laboranter. Du skal derfor forvente, at der forekommer arbejde i weekender og på visse helligdage.

Vi søger en kvalitetsbevidst og fleksibel laborantpraktikant, der er klar til at servicere produktionen, så mejeriet leverer kvalitetsost til tiden – hver gang. Du skal selv tage ansvar og kunne lide en travl hverdag. Du vil indgå i et team af tre rutinerede laboranter.

Vi kan tilbyde dig en spændende praktikperiode og et indblik i en af Danmarks største virksomheder, samt massere af udfordringer og mulighed for at udføre mange analyser. Vi har en afslappet omgangstone og tager hånd om hinanden.

Vi forventer, at du har afsluttet skoledelen af laboratorieuddannelsen, og skal i gang med den 1 årige praktik i virksomhedsdelen. 

Kontakt
Ønsker du yderligere information, så kontakt QEHS-chef Annemarie Bachmann på telefon 7383 5326. Hvis du er interesseret, så send en motiveret ansøgning senest d. 1. oktober 2017.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark