Laborantpraktikant – AKAFA, Svenstrup J

Vi søger en engageret laborantpraktikant til AKAFAs laboratorie fra 1. februar 2019.

AKAFA producerer 71.000 tons mælkepulver og 20.000 tons sterilfløde om året. Derudover indvejer vi 500 millioner kg. mælk og har ca. 188 ansatte.

Hvad kan jeg forvente af min praktik?

Som praktikant vil du indgå i et team på 14 laboranter, der servicerer mejeriet med kemiske, fysiske og mikrobiologiske analyser på færdigvarer-, drifts- og hygiejneprøver. Du vil blive oplært i, hvordan du i samarbejde med dine kollegaer sikrer, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til både myndighedernes og Arla Foods’ høje krav. Derudover deltager du i en række analyser for produktionen såsom hygiejnekontrol af produktionsområder og diverse ad hoc-opgaver, som også inkluderer fremstilling og kvalitetssikring af substrat og andre opgaver, som sikrer og dokumenterer kvaliteten af laboratoriets analyser. I det hele taget kan du se frem til en spændende hverdag, der byder på forskellige, faglige udfordringer.

  • Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du vil efter et introforløb, indgå i vagtplanen på lige fod med de øvrige laboranter.
  • Du skal forvente, at der forekommer arbejde i weekender og på visse helligdage.
  • Vi tilbyder dig en spændende praktikperiode, som giver dig et godt indblik i en af Danmarks største virksomheder, samt en del af laborantjobbets mange facetter.

Vi har en afslappet, åben og ærlig omgangstone. Vi prioriterer arbejdsmiljøet meget højt, har en høj grad af frihed under ansvar, og tager hånd om hinanden i alle situationer.

Hvem er du?

  • Du har flair for IT og har erfaring med Microsoft Office.
  • Du vil blive introduceret for SAP og LEAN som vigtige arbejdsredskaber.
  • Du er en holdspiller med stort gåpåmod og godt humør, men du formår også at arbejde selvstændigt og hjælpe med at løse afdelingens opgaver til tiden – selv i pressede situationer. Du har en høj grad af fleksibilitet og er parat til at omstille dig, da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen, som kører døgnet rundt.
  • For dig er det en selvfølge og helt naturligt, at du udfører dit arbejde omhyggeligt og med stor fokus på kvalitet, sikkerhed og ansvarlighed.
  • Vi forventer, at du har afsluttet skoledelen af laboratorieuddannelsen og skal i gang med den 1-årige virksomhedspraktik.

Laboratoriet er bemandet i weekender og helligdage for at supportere produktionen bedst muligt og sikre hurtig gennemløbstid på laboratoriet.

Ansøgning og kontakt
Lyder denne stilling som noget for dig, så send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi behandler alle ansøgere løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laboratorieleder Tina Rasmussen på +45 9939 2948.

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark