Laborantelev, Praktikplads til laborantstuderende (12 måneder), Taulov Mejeri

Vil du være en del af et travlt og dynamisk produktionsmiljø? Så så kan vi tilbyde dig en praktikplads i vores laboratorium på Taulov Mejeri, hvor vi årligt producerer op til 70.000 tons gul ost og beskæftiger omtrent 300 medarbejdere. Vi er på mejeriet certificeret efter flg. Standarder: ISO 14001, BRC og IFS. Desuden er vi både Kosher- og Halal godkendt. Vi er netop i gang med at implementere og udrulle LEAN på mejeriet.

Analyse og kvalitetssikring af fødevarer

Som praktikant vil du indgå som et vigtigt led på vores laboratorium, som består af 7 laboranter. Her sikrer vi, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til både myndighedernes og Arla Foods høje krav. Vore primære opgaver er at udarbejde kemiske/fysiske og bakteriologiske analyser på halvfabrikata, færdigvarer og ingredienser. Derudover supporterer vi produktionen ved bedømmelser og diverse ad-hoc opgaver. I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der bl.a. også indeholder brug af diverse IT systemer, såsom feks SAP QM, QI Analyst og Centuri som er vores dokumentstyringssystem. Du får også indblik i kalibrering af diverse instrumenter samt måleudstyr, og du skal forvente at deltage i de daglige opgaver, efterhånden som oplæringen skrider fremad.

Omstillingsvillig studerende til laboratorie i vækst

Du er en holdspiller med stort gå-på-mod og godt humør, ligesom du formår at arbejde selvstændigt. Da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen, som kører døgnet rundt, skal du have en høj grad af fleksibilitet og være parat til at omstille dig hurtigt til nye opgaver. Sidst men ikke mindst er du selvfølgelig omhyggelig og kvalitetsbevidst.

  • Arbejdstiden er 37 timer om ugen
  • Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme
  • Praktikperioden er 12 måneder, hvori det afsluttende eksamensprojekt indgår

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har afsluttet skoledelen af laborantuddannelsen og skal i gang med din praktikperiode.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning senest d. 3. november 2017. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte QEHS Manager Lotte Bay Rasmussen lotte.bay.rasmussen.@arlafoods.com.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark