Laborant til kemisk QC-laboratorium - Nr. Vium

Vil du være en del af et dedikeret og faglig kompetent laboratoriemiljø? Så er du måske den laborant, vi søger til vores QC-laboratorium i Nr. Vium. Laboratoriet består af 46 medarbejdere fordelt på et kemisk og et mikrobiologisk laboratorieafsnit, hvor du vil blive en del af den kemiske del. Danmark Protein i Nr. Vium er en del af Arla Foods Ingredients med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Analysearbejde

I tæt samarbejde med dine kolleger i laboratoriet sikrer du, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til myndighedernes, kundernes og Arla Foods Ingredients´ høje krav. Din primære opgave vil være at udføre kemiske analyser på råvarer, halvfabrikata og færdigvarer. Det kemiske laboratorium udfører hver dag mange forskellige typer analyser så som Kjeldahl, NIR/IR, HPLC, ICP, samt forskellige gravmetriske og enzymatiske analyser. Derfor betragter vi det som en fordel, at du har erfaring med flere af disse. Derudover deltager du i diverse ad hoc-opgaver. I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der byder på en bred vifte af faglige udfordringer.

Kvalitetsbevidst og samarbejdsorienteret

Du er uddannet laborant, laboratorietekniker, bioanalytiker eller lign. og har erfaring med analyse- og laboratoriearbejde. Du er en holdspiller med stort gåpåmod og godt humør, ligesom du formår at arbejde selvstændigt og løse dine opgaver til tiden – selv i pressede situationer. Du skal have en høj grad af fleksibilitet og være parat til at omstille dig til nye opgaver, da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen. I dagligdagen jonglerer vi med et utal af forskellige instrumenter, teknikker og ikke mindst softwares, og du vil skulle arbejde meget i diverse IT-softwares ex. SAP. For dig er det en selvfølge og helt naturligt, at du udfører dit arbejde omhyggeligt og med stor fokus på kvalitet, sikkerhed og ansvarlighed. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne, er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Ansøgning og kontakt

Vi evaluerer ansøgninger løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet - så ansøg via vores hjemmeside snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Kølbæk Thomsen, QC Manager, Danmark Protein på 7217 7871.

Ansøg venligst via dette LINK

 

#LI-HF

Denmark