Kvalitet- och miljökoordinator - Falbygdens Ost | Arla

Kvalitet- och miljökoordinator - Falbygdens Ost

Har du erfarenhet av arbete med kvalitet och miljö och drivs du av förbättrings- och effektiviseringsarbete? Då är du välkommen till Falbygdens Ost som lagrar, förädlar och packar ostar från både Sverige och Europa. Här får du arbeta med uppgifter av varierande karaktär inom kvalitet och miljö. En unik möjlighet till att få ett helhetsgrepp om en producerande verksamhets utveckling, effektivisering och fortsatta tillväxt.

Utveckla och säkra vår verksamhet inom miljö och kvalitet

På Falbygdens Ost blir du en viktig del av ett team på två personer som tillsammans ansvarar för bland annat utveckling och samordning av våra verksamhetssystem, produktutveckling, ostbedömning och kontrollprogram.

Du jobbar Lean med bland annat att driva och medverka i förbättringsarbeten internt och externt, leda våra HACCP-team, ansvara för rapportering miljödata, hantering av reklamationer och specifikationer inklusive kontakt med leverantörer, delta vid interna och externa revisioner, säkerställa att miljölagar följs, mikrobiologiska frågor, stötta och utbilda mejeriets personal etc. Kontakt med myndigheter inom QE-området kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

Målinriktad och pedagogisk ostälskare

Du har en högskoleutbildning inom kemi/livsmedelsteknik eller motsvarande kompetens, gärna kombinerat med erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från tillverkande livsmedelsindustri är meriterande liksom tidigare arbete på mejeri. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi värderar även dina personliga egenskaper högt. Vi söker dig som är analytisk, driven och ser möjligheter. Du trivs i, och bidrar till, goda samarbeten och strävar alltid efter att utveckla och förbättra både ditt eget arbete och vår verksamhet. Är du dessutom kommunikativ, utåtriktad och kan arbeta långsiktigt? Då kan det här vara rätt roll för dig!

Om Falbygdens Ost

På Falbygdens Ost arbetar 85 medarbetare med lagring förädling, packning och utlastning av Arlas premiumostar. Vår verksamhet har tre huvuduppdrag: lagring, injicering och packning av Svensk hårdost, förädling och packning av spännande importerade och inhemska dessertostar samt plock, prismärkning och distribution av produkter till våra kunder.

Ansökan och kontakt

Ansök senast 2018-08-23. För ytterligare information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Sofia Wänerskär på +4670-942 37 82 eller på mailadress arsoper@arlafoods.com. Ange i din ansökan var du sett tjänsten. 

Ansök via denna länk

*LI-DNI

Sweden