Kørselsleder, Slagelse Mejeri - Slagelse

Vil du sørge for, at danskerne altid har mælk til kaffen, smør til småkagerne og koldskål at køle sig på?

Som kørselsleder i Slagelse sikrer du, at Arlas produkter når ud til de sjællandske butikker alle ugens 7 dage.

På vores travle kontor får du en afvekslende hverdag og en bred berøringsflade, når du sikrer, at driften glider glat og at medarbejdertrivslen er høj blandt vores ca. 75 chauffører. Samtidig bliver du en del af en global organisation, der lægger vægt på faglig og personlig udvikling.

Personaleledelse og driftsoptimering:

Som kørselsleder driver du distributionen af alle Arlas produkter til butikkerne på Sjælland og de omkring liggende øer. Du arbejder tæt sammen med vores anden kørselsleder, og I deler alle opgaver mellem jer. Mens kørselskontoret sørger for den daglige drift, er det jer, der har personaleansvaret og bidrager til at optimere distributionsruterne og driften.

I tæt samarbejde med kørselschefen for Ishøj og Slagelse sørger I for at:

  • sikre høj trivsel blandt chaufførerne gennem daglig ledelse og medarbejderudviklingssamtaler.
  • udarbejde bemandingsplanlægning for chaufførerne, herunder arbejds- og ferieplaner, samt at rekruttere nye chauffører og hyre eksterne vognmænd ind, så der altid er tilstrækkelig bemanding.
  • udvikle medarbejderne gennem lovpligtige kurser og personlig udvikling, så kørselsafdelingen altid har de helt rigtige ressourcer til rådighed.
  • deltage i tværgående projekter, der vedrører distributionen af Arlas produkter i Danmark, samt skabe et tæt samarbejde med distributionen i Ishøj.
  • løse administrative opgaver, fx godkendelse af fakturaer og at koordinere med værkstedet, så vores lastbiler er ude af cirkulation så kort tid som muligt.

Dine arbejdstider planlægger vi sammen, fortrinsvis man-fredag, men som leder kan det ikke udelukkes at der kan være weekendaktivitet.

Erfaring med logistik og personaleledelse:

Du har mindst et par års erfaring inden for logistik eller drift og er måske uddannet speditør eller logistikassistent. Du er vant til at bruge SAP, ruteplanlægningsværktøjer, Officepakken og har både erfaring med drifts- og personaleledelse, gerne fra en matrix-organisation. Målstyring, skarpe deadlines og højt tempo er allerede en del af din hverdag og du har kendskab til lean og procesoptimering.

Da du kommer til at drive en stor og travl afdeling med mange chauffører og samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er udadvendt og god til at bygge relationer. Som leder er du kommunikerende, tillidsfuld og troværdig og du har fokus på orden og overholdelse af aftaler. Du har et godt overblik og leder hele tiden efter muligheder for at forbedre arbejdsgange og processer. Endelig sætter du en ære i altid at gå forrest og du viser også gerne flaget i højtiderne, hvor dine medarbejdere møder ind.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Kørselschef Søren Nyborg på tel. +45 72 14 72 26

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNP

Denmark