Konsulent til salg og rådgivning - Region Øst – København Nord

Har du et højt drive, et skarpt salgsinstinkt og troværdige rådgivningsevner, så er stillingen som konsulent i en af Danmarks allerbedste salgsstyrker måske noget for dig. Vores salgsteam repræsenterer landets største leverandør af mejeriprodukter og en række af de stærkeste brands på markedet. Vi stræber altid efter at forbedre vores resultater og stiller høje krav til os selv og vores kolleger.

Ansvar for eget salgsdistrikt i området ”København Nord”
Som konsulent bliver du tilknyttet vores salgsafdeling i Aarhus men arbejder med base hjemmefra. Du får ansvar for dit eget distrikt med reference til områdets Regional Sales Manager. Her rådgiver du supermarkeder om, hvordan de bedst sælger mejeriprodukter og udvikler deres mejeriafdeling. Foruden at være sælger bliver du også en stærk og troværdig sparringspartner for butikkerne. Samtidig følger du op på de centralt aftalte kampagner i dit distrikt - eksempelvis ved at sikre, at varerne er i butikken, at skiltningen fungerer, og at udstillingerne er på plads og tager sig godt ud.

Vi gør meget ud af en grundig oplæring af vores nye kolleger bl.a. med løbende sparring og efteruddannelse. Du kan se frem til en meget selvstændig stilling, hvor du får stor frihed til at planlægge din egen arbejdsdag.

Detailuddannet med lyst til mere
Du er i dag salgskonsulent, og det gerne indenfor FMCG, og du vil udfordre dig selv og dine evner blandt de allerbedste i Arla. Det kan også være, at du er uddannet i dagligvarebranchen og i dag arbejder som salgsleder, førstemand, afdelingsleder eller områdeansvarlig.

Du har nemt ved at skabe gode relationer til dine kunder og komme igennem med din rådgivning. Desuden arbejder du selvstændigt og struktureret, hvilket sætter dig i stand til at organisere dine besøg på en effektiv måde. Du er flittig, klar på at tage fat og motiveres meget af at blive målt på dine præstationer. Derudover er du ikke bange for nye digitale tiltag og værktøjer, ligesom du har et veludviklet konkurrence-gen. Vi er passionerede omkring vores arbejde og sætter høje mål for vores præstationer. Som vores nye kollega skal du derfor være dygtig til dit arbejde, have engagement, passion og lyst til at være blandt de allerbedste. Til gengæld får du masser af spændende udfordringer, personlig og faglig udvikling samt fantastiske kolleger. Du har bopæl i området.

Ansøgning og kontakt
Vi ser frem til at høre fra dig. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 2. juni. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Regional Sales Manager Kim Arildslund på tlf. + 45 29203043 eller til National Field Sales Manager Jacob Rahbek Nielsen på tlf. +45 91314671

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

Denmark