Konsulent til salg og rådgivning, nordjylland, Randers og djursland

Har du et højt drive, et skarpt salgsinstinkt og troværdige rådgivningsevner, så er stillingen som konsulent i en af Danmarks allerbedste salgsstyrker måske noget for dig. Vores salgsteam repræsenterer landets største leverandør af mejeriprodukter og en række af de stærkeste brands på markedet. Vi stræber altid efter at forbedre vores resultater og stiller høje krav til os selv og vores kolleger.

Ansvar for eget salgsdistrikt i dele af nordjylland, Randers og djursland
Som konsulent bliver du tilknyttet vores salgsafdeling i Aarhus men arbejder med base hjemmefra. Du får ansvar for dit eget distrikt med reference til områdets Regional Sales Manager. Her rådgiver du supermarkeder om, hvordan de bedst sælger mejeriprodukter og udvikler deres mejeriafdeling. Foruden at være sælger bliver du også en stærk og troværdig sparringspartner for butikkerne. Samtidig følger du op på de centralt aftalte kampagner i dit distrikt - eksempelvis ved at sikre, at varerne er i butikken, at skiltningen fungerer, og at udstillingerne er på plads og tager sig godt ud.

Vi gør meget ud af en grundig oplæring af vores nye kolleger bl.a. med løbende sparring og efteruddannelse. Du kan se frem til en meget selvstændig stilling, hvor du får stor frihed til at planlægge din egen arbejdsdag.

Detailuddannet med lyst til mere
Du er uddannet i dagligvarebranchen og arbejder i dag som salgsleder, førstemand, afdelingsleder eller områdeansvarlig. Det kan også være, at du i dag er salgskonsulent og vil udfordre dig selv og dine evner blandt de allerbedste i Arla.

Du har nemt ved at skabe gode kontakter til dine kunder og komme igennem med din rådgivning. Desuden arbejder du selvstændigt og struktureret, hvilket sætter dig i stand til at organisere dine besøg på en effektiv måde. Du er flittig, klar på at tage fat og motiveres meget af at blive målt på dine præstationer. Vi er passioneret omkring vores arbejde og sætter høje mål for vores præstationer. Som vores nye kollega skal du derfor være dygtig til dit arbejde, have engagement, passion og lyst til at være blandt de allerbedste. Til gengæld får du masser af spændende udfordringer, personlig og faglig udvikling samt fantastiske kolleger. Du har bopæl i Hobro / Randers området.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV inden den 31. maj 2017. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Regional Sales Manager Jens Tesgaard på tlf. + 45 20728928.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?