Kommunikationskoordinator till Arla (Vikariat) - Linköping

Vill du jobba med kommunikation, administration och resursplanering? Ta chansen att under ordinarie persons föräldraledighet arbeta med oss på Linköping Mejeri. Tjänsten är ett vikariat på 10 månader med start i oktober 2019.

Vad innebär rollen?
Ordning och reda och information prioriteras väldigt högt hos oss. I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att:

  • Planera/koordinera och administrera årskalender, möten anställningar, utbildningar mm.
  • Ha övergripande ansvar för vår kommunikation och information på mejeriet.
  • Ansvara för en kommunikationsplattform som ska tas fram.
  • Ansvara för att GDPR efterlevs.
  • Vara stöd till chefer och ledare i HR-relaterade uppgifter under kalenderåret.
  • Upprätthålla redan befintliga system men framförallt att utveckla dessa områden.


Du kommer att rapportera direkt till mejerichefen.

Vem är du?
För att passa i rollen som kommunikationskoordinator söker vi dig som har erfarenhet av att ha arbetat inom kommunikation och administration i flera år,

Har du även HR-bakgrund är det starkt meriterande. Högskole-/universitetsutbildning inom marknadsföring eller kommunikation är ett plus. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och i engelska. Som person behöver du vara driven och initiativrik och ha lätt för att samarbeta med andra samt ha viljan/förmågan att driva utvecklingen av tidigare nämnda ansvarsområden.

Vad erbjuder vi?

Vi är en nyfiken organisation med högt i tak och som är mycket omställningsvänliga. I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att ha frihet under ansvar och arbeta i en utvecklande miljö.

Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? På grund av semester kommer vi att påbörja urvalsprocessen i augusti, men ansök gärna redan idag! Sista ansökningsdag är d.23 augusti. Välkommen att kontakta Talent Acqusition Consultant Tina Krogh Andersen på tina.krogh.andersen@arlafoods.com för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk

 

#LI-DNP 

Sweden