Kommunikationskoordinator - Linköping

På Linköping Mejeri är vi cirka 275 kollegor som producerar 225 Mio kg mejeriprodukter per år.  Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna varumärken men även private label.  Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling (50-100 nya produkter om året ) och  har därför mycket nära samarbete med våra kunder. Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Linköpings mejeri ligger i framkant när det gäller miljön. Här får man all sin energi från Tekniska verken i Linköping som levererar ånga av biobränsle till mejeriet.

Har du jobbat med kommunikation, administration och resurs planering? Ta chansen och arbeta med oss på Linköping Mejeri, här strävar vi alltid efter att ligga i framkant.

Vad innebär rollen?
Ordning och reda och information prioriteras väldigt högt hos oss. I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att:
Planera/koordinera och administrera årskalender, möten anställningar, utbildningar mm.
Ha övergripande ansvar för vår kommunikation och information på mejeriet.
Ansvara för en kommunikationsplattform som ska tas fram.
Ansvara för att GDPR efterlevs.
Vara stöd till chefer och ledare i HR-relaterade uppgifter under kalenderåret.
Upprätthålla redan befintliga system men framförallt att utveckla dessa områden.

Du kommer att rapportera direkt till mejerichefen.

Vem är du?
För att passa i rollen som kommunikationskoordinator söker vi dig som har erfarenhet av att ha arbetat inom kommunikation och administration i flera år,

Har du även HR-bakgrund är det starkt meriterande. Högskole-/universitetsutbildning inom marknadsföring eller kommunikation är ett plus. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och i engelska. Som person behöver du vara driven och initiativrik och ha lätt för att samarbeta med andra samt ha viljan/förmågan att driva utvecklingen av tidigare nämnda ansvarsområden.

Vad erbjuder vi?
Vi är en nyfiken organisation med högt i tak och som är mycket omställningsvänliga. I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att ha frihet under ansvar och arbeta i en utvecklande miljö.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2018-11-30. Välkommen att kontakta Claus Hansen , Site Director, 072-1630159 för mer information om tjänsten.

#LI-DNP

Ansök via denna länk

Sweden