Köksbiträde till Arla -Stockholm mejeri (sommarvikariat)

Vi på Stockholms mejeri är stolta över produkterna vi tillverkar. Nu söker vi en sommarvikarie till vår personalrestaurang. Om du är noggrann och punktlig, vill bli del av ett kamratligt lag och jobba med att säkra god och näringsriktig mat till våra medarbetare är detta något för dig.

Du vill göra ett bra jobb och håller ordning
För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta på ett strukturerat sätt och alltid slutföra dina uppgifter. Eftersom du kommer att lyfta, stå och gå mycket i ditt arbete, är det viktigt att du har en god fysik. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara kassatjänst, disk, salladsberedning, enklare matlagning och allmänna kökssysslor som att fylla på i hyllor, torka bord och fylla på kaffeautomater.

Krav för tjänsten:

  • Fyllt 18 år
  • Kunna läsa och tala svenska 

Önskvärt:

  • Restaurang- / storköksutbildning
  • Erfarenhet från att arbeta i restaurang, storkök eller liknande
  • Ansvarstagande och ett trevligt bemötande

Omfattning
Sommarvikariat vecka 25 – 34 (heltid med arbete vardagar från 6 fram till 15:30)

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Ansökan sker senast 30 april via länken nedan

https://bit.ly/2WZTLhy

Har du problem med länken, undvik Internet Explorer som webbläsare och testa istället Chrome.

#LI-DNI

Sweden