Key Accountmanager Cheese - Nijkerk

Ben jij degene die onze samenwerking met Albert Heijn en Jumbo naar een hoger ni-veau brengt?

Van business plan naar account strategie, jij doet het! We zijn op zoek naar onze nieu-we

Key Accountmanager Cheese, Nijkerk

We gaan lekker bij Arla! We zijn actief in meerdere categorieën zoals zuivel, kaas en boter en doen dit met zowel merk als private label producten. We zetten succesvolle producten in de markt zoals bijvoorbeeld Arla skyr, PROTEIN, Apetina en Castello en brengen hiermee groei voor zowel onszelf als de categorie. mede daardoor groeien we hard. We zijn hierdoor veel nieuwe collega’s aan het aannemen om onze business nog verder uit te bouwen, daarnaast hebben we momenteel een vacature op een be-staande rol als Key Accountmanager Cheese voor Albert Heijn en Jumbo.

Als Key Accountmanager Cheese ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de sales targets en het verder ontwikkelen van de relatie met de klant. Je ontwikkelt de ca-tegorie kaas door een juiste vertaling te maken van het business plan op zowel merk als private label naar concrete sales. Je bent als geen ander in staat om het ‘professio-nal business partner’ imago van Arla Foods binnen de Retail markt verder te versterken en uit te bouwen. Je zult Albert Heijn en Jumbo op proactieve wijze adviseren over markt- en categorieontwikkelingen en bouwt hiermee een langdurige relatie op met het inkoop- en category management. Ook heb je een duidelijke rol in het advies ten aan-zien van het assortiment, promoties en schapposities om zo categoriegroei, omzetgroei en winst te realiseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor effectieve introducties, de promotiestrategie en het beheren van het A&P accountbudget.

De hierboven beschreven klantdynamiek is gaaf, en tegelijkertijd is de samenwerking met je collega’s in Nijkerk minstens zo leuk! We drijven onze business samen. In deze rol ben je de sales lead in een multidisciplinair cheese category team waarmee je sa-men werkt aan een categorie strategie, nieuwe producten, promoties en business-opportunities. Open, eerlijk en resultaatgericht, zo kun je de cultuur binnen Arla be-schrijven. We werken hard, hebben lol, zijn informeel en ondernemend. Zie je een kans? Grijp ‘m! Heb je een idee, deel het! Initiatief wordt gewaardeerd, altijd.

Je profiel
Je hebt ten minste een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële (sales) functie in de FMCG branche. Je bent in staat om te communiceren binnen alle lagen van de organisatie, waarbij je een partner in business bent, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Je hebt van nature een commerciële in-stelling en je kerncompetenties liggen op het vlak van resultaatgerichtheid en lef. Je rust niet voor je doelen zijn gerealiseerd. Je bent ambitieus, veranderingsgezind, be-sluitvaardig, overtuigend en kan gestructureerd en professioneel werken. Je hebt pas-sie voor je vak en je hebt een gezonde dosis ambitie.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team van 4 mensen. Carrièrekansen zijn er volop. Zowel in Nederland als ook in de andere regio’s waarin Arla opereert (Europa, USA, Azië, Afrika, Midden Oosten en Rus-land). Verder zijn onze arbeidsvoorwaarden uitstekend te noemen.


Solliciteren en contact
De sluitingsdatum van deze vacature is 1 november aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels (Recruiter) op telefoonnum-mer: +31 6 50506603.

 

 Interesse? Solliciteer via deze LINK.

 

Netherlands