Kædeansvarlig ,QSR, Foodservice - Denmark

Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til kunderne. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til et arbejde i en spændende virksomhed. 

Ansvar for egen kundeportefølje

I Foodservice ønsker vi at være den vedkommende mejeripartner, der aktivt bidrager til vores kunders forretning og fremtidige udvikling. Vi er en afdeling i konstant forandring, og vores ambition er at føre an og forme fremtidens foodservicemodel.

Du bliver en del af Foodservice, hvor vi har ansvaret for salg af Arlas mejeriprodukter til alle relevante foodservicekanaler i Danmark. Du kommer til at arbejde hjemmefra, men vil være tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor du med fast interval også vil deltage i relevante møder.

Du får ansvaret for drive dialogen til vores kædekunder. Din opgave bliver at besøge vores kunder for at rådgive, vejlede og inspirere dem i forhold til de forretningsmæssige løsninger kæderne vil opnå ved brugen af Arlas produkter og løsninger.

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du får rig mulighed for selv at planlægge din hverdag med støtte og god sparring fra dine kolleger. Du har mulighed for at arbejde ud fra vores kontor i Aarhus, København eller hjemmefra. Det vigtigste er, at du er indstillet på at servicere vores kunder i hele landet.

Udadvendt, energisk og engageret ambassadør

Du er uddannet inden for salg og brænder for formidling, rådgivning og ikke mindst salg. Har du salgserfaring fra en lignende stilling inden for foodservicemarkedet er det en fordel.

Det er afgørende, at du er energisk og engageret med et stort selvstændigt drive, og at du evner at lytte til og forstå vores kunder og deres forretninger, så du på bedst mulig måde kan støtte dem med henblik på at udvikle deres forretning til gavn for begge parter.

Du har gerne en kommerciel uddannelse, hvilket har givet dig et solidt teoretisk fundament inden for forretningsforståelse og –udvikling. Du er i stand til at identificere og analysere de vigtigste forretningsmæssige faktorer for kunderne og drive værdiskabende salg på såvel operationelt som taktisk og strategisk niveau.

Som person er du proaktiv og trives i en selvstændig rolle, og du går gerne forrest, når det kommer til implementering og anvendelsen af Arlas salgsværktøjer, og du er kendt for at have en positiv og konstruktiv tilgang til alle nye udfordringer.

Da du fungerer som ambassadør for Arla Foods, skal du være tillidsvækkende, ansvarlig og samvittighedsfuld. Samtidig har du personlig gennemslagskraft og gode kommunikationsevner.

Ansøgning og kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig. Søg gerne så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark