Junior säljare inom dagligvaruhandeln, Jönköping

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva möten i en innovativ miljö? Som säljare får du, tillsammans med ett sammansvetsat och erfaret regionalt team, arbeta med starka varumärken i en föränderlig bransch. Du blir en viktig länk mellan Arla och våra kunder och kommer att, med utgångspunkt från Jönköping, driva marknaden och utveckla goda relationer med dagligvarukunder i ditt eget distrikt.

Du bidrar till mejerimarknadens utveckling
Som junior säljare kommer du att ingå i affärsenheten Milk Yoghurt Cooking där din utmaning blir att driva och utveckla mejeri- och färskvarukategorierna i ditt eget distrikt, främst ICA Nära butiker. Grunden för det arbetet bygger du med starka och goda kundrelationer där fokus ligger på att gemensamt utveckla kundens affär. I det ingår att upptäcka sätt som kan utveckla säljplatsen och se till att dessa lösningar genomförs. Du kommer att arbeta systematiskt med sortiment, varuplacering och säljlösningar. På daglig basis kommer du också att presentera och berätta om nya kampanjer och nyheter för våra kunder samt genomföra nya säljlösningar och sortimentsförändringar.

På Arla Foods får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt säljuppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas.

Starkt driv och stort engagemang
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar inom dagligvaruhandeln, där erfarenhet av mejeri är extra meriterande. I ryggen har du minst en gymnasieutbildning och har eventuellt någon säljutbildning eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i såväl svenska och engelska i tal och skrift, att du har B-körkort samt att du bor i Jönköping med omnejd.

Vi söker dig som har god planeringsförmåga och som skapar entusiasm i dina kundrelationer. Du har en stark inre drivkraft och är fokuserad på att nå dina mål samt samarbetar väl med andra. Dessutom värdesätter vi egenskaper som flexibilitet och lyhördhet. För att bli framgångsrik i denna roll brinner du för sälj och vill utvecklas till en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva positiva försäljningsresultat och kundattityder.

Ansökan och kontakt
Ansök senast den 22/10-2017. Välkommen att kontakta din regionala försäljningschef Mattias Persson, 076-6073452, för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du sett tjänsten.

Ansök via denna länk.

*LI-HF

Sweden