Junior Key Account Manager - Aarhus

Har du ambitioner om at blive en dygtig KAM, som kan udvikle og drive samhandlen med nogle af landets vigtigste detailhandelskæder? Så er du måske den nye Junior Key Account Manager i Arla Denmark Sales, der er Arla Foods’ danske salgsafdeling og en af de største salgsorganisationer i Danmark. Du får base i Aarhus, hvor du bliver en del af et udfordrende og inspirerende arbejdsmiljø med gode karrieremuligheder. Hvis du giver os din tid, sikrer vi, at du gennem dit daglige arbejde lærer alle de ting, der med tiden gør dig til en dygtig KAM.

Jobprofil

Du lærer sammen med de kundeansvarlige at drive et vigtigt strategisk kundeansvar. Du er med til at tage beslutninger om bl.a. sortiment, aktiviteter, handlingsplaner, forretningsudvikling og den daglige drift. Samtidig får du en nøglerolle i forbindelse med udarbejdelse af kundeplaner og -strategier, som understøtter Arlas kategori-, produkt- og mærkevarestrategier. Du vil få indflydelse på hele værdikæden, og du er med til at søsætte aktiviteter, som kan reducere omkostninger for Arla og øge salget både hos os og hos kunden. Den rette person vil på sigt få selvstændigt områdeansvar.

Salgsprofil med ambitioner

Du har lige afsluttet din cand.merc., HD eller lign., og måske er du allerede i første job.

Du er en dygtig analytiker, som både evner at tænke strategisk og formår at håndtere driftsopgaverne. Du stræber efter at nå ambitiøse mål i kombination med at bidrage til fællesskabet gennem vidensdeling og nysgerrig udfordring af status quo. Du trives med at have travlt, og din udadvendte natur og dine gode samarbejdsevner sætter dig desuden i stand til at skabe stærke relationer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning senest 21. oktober 2019. Vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Director Henrik Kalhave på tlf.: 87332659 eller på mail henrik.kalhave@arlafoods.com

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark