IT-supporter - HOCO Holstebro

Kunne du tænke dig, at spille en central rolle i supporteringen og programmering af produktionsanlæg i en topmoderne IT-driftsafdeling, og har du IT-erfaringer fra drift og vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet?

Vi står netop nu og søger en ambitiøs proces og it programmør til vedligeholdsafdelingen på HOCO i Holstebro. På grund af flere opgaver udvides it afdelingen derfor til 3 medarbejdere.

HOCO er en af verdens førende producenter af højtforædlede mælkeproteiner og mineraler. Mejeriet er i en rivende udvikling, og vi ser frem mod løbende udvidelse og optimering de kommende år. Produktions flowet er komplekst og produkterne afsættes globalt til fødevare-/Pharma industrien, hvilket stiller store krav til sikkerhed, kvalitet, automation, vedligehold og maskinpark.

Bliv IT-redningsmand for over 165 kolleger

Du vil blive en del af vores IT-team, der håndterer alt fra brugersupport, udvikling og vedligeholdelse af vores produktions-IT. Desuden løses mindre opgaver i samarbejde med Arla´s centrale it afdeling. Vi har en glødende interesse for ny teknologi og arbejder kontinuerligt på at være på forkant, når det gælder alt omkring vores produktion og IT.

Som IT-supporter vil du supportere og udvikle inden for en bred vifte af IT-systemer til proces, overvågning, netværk, database, administrativ it og telefoni. Du vil typisk skulle arbejde med at udvikle, supportere og fejlfinde i scada-system (DeltaV), Excel, Windows, SQL mm. Deltagelse i projekter vil være en naturlig del af arbejdet.

Som person har du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du vil systematisk forvandle udfordringer til løsninger. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine kolleger samt tekniske specialister på tværs af HOCO.

Hjælpsom IT-supporter med falkeblik og sans for god service – er det dig?

Du vil modtage god oplæring, så du bliver klædt godt på til stillingen som IT-supporter. Vi er derfor både åbne overfor, at du enten har solid erfaring som IT-supporter eller kun få års erfaring inden for IT-support. Du har en baggrund som datamatiker, datateknikker, procesprogrammør eller lignende. Ligegyldigt om du er junior eller en mere erfaren kandidat, er det vigtigt at du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Du vil opleve en alsidig hverdag og en bred kontaktflade med mange kolleger, som vil række ud efter din hjælp. Det er derfor vigtigt, at du er selvdreven, kommunikativ og altid klar med en løsning, når dine kolleger sender dig et SOS-signal. Du formår desuden at holde overblikket over flere processer og arbejdsopgaver og sørger altid for at få afsluttet det, du påbegynder.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt og da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til vedligeholdelseschef Bjarne Nielsen på  telefon 96 10 63 89 eller skriv til

bjarne.nielsen@arlafoods.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg venligst via dette link 

#LI-HF

Denmark