IT Specialist / Systemspecialist till Arla - Jönköping

Har du kunskapen och det tekniska intresse som krävs för att ansvara för driften och administrationen av datasystem i vårt produktionsnät? Trivs du i en omväxlande vardag på ett internationellt förtag? Vi söker nu en IT Specialist med placering på vårt moderna färskvarumejeri i Jönköping!  

Vad innebär rollen?

Som IT Specialist på Arla i Jönköping ansvarar du för vår produktions-IT och du kommer att arbeta med både hårdvara och mjukvara. Du kommer att tillhöra teamet PTU (Produktion och Teknologi Utveckling) om 6 personer där ni tillsammans jobbar med driften och administrationen av datorsystem i produktionsnätet. I ditt ansvarsområde ingår att:

 

  • Fortlöpande se till att system fungerar inom satta krav och riktlinjer samt säkerställa att systemdokumentation finns tillgänglig och är uppdaterad.
  • Utbilda och handleda systemanvändare.
  • Hantera felavhjälpning samt delta i eller leda investerings- och förbättringsprojekt.
  • Arbeta nära IT-, mekaniserings- och underhållstekniker.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör inom datateknik/systemvetenskap eller som har god erfarenhet av produktions-it och interagerat med investeringsrelaterade projekt. Det är dessutom mycket meriterande om du har SQL kunskaper. Förutom ett genuint tekniskt intresse, har du en god blick för systemsamverkan och samband. Du har en god förståelse för samspelet mellan olika typer av teknik och system. Har du dessutom erfarenhet av produktionsmiljöer med stort databeroende, hög integration mellan system, produktionssystem och relationsdatabaser är det ett stort plus. Sist men inte minst, är du analytisk lagd och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är även flytande i svenska och engelska i tal och i skrift.

 

För att trivas i rollen som IT-specialist är du mån om samarbete med våra interna kunder och har lätt att samarbeta med andra i projektform. Du kommer också behöva arbeta enskilt med aktiviteter och har lätt för att beskriva, genomföra och dokumentera. 

 

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

 

PTU-avdelningen ansvarar för all produktions-IT på mejeriet men genomför också alla utvecklings- och investeringsprojekt som rör mejeriets utrustning och därför också all IT-utveckling rörande detta.

 

Create the future – Grow with Arla

 

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-01-25 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Senior PTD Manager, Ola Allvin, på telefon 0706305360.

 

Please apply via this link

 #LI-DNP 

Sweden