IT Specialist, Danmark Protein – Nr. Vium

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling.

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores setup af produktions-IT på et top-moderne driftssted? Så har du nu muligheden for at blive vores nye specialist til produktions-IT på Danmark Protein. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

IT-specialist – med innovativ forretningsforståelse

Som vores nye IT specialist bliver en af dine overordnede opgaver at sørge for, at produktionen har det rigtige IT-udstyr og software. Du kommer herudover til at indgå i IT-projekter, hvor du og dine kolleger i samarbejde skal designe løsninger, der understøtter produktionens IT bedst muligt. Dine opgaver kommer til at spænde fra brugersupport over programmering til konfigurering af hardware, som du vedligeholder, videreudvikler og supporterer. Derudover er dokumentation samt opdatering af denne en vigtig del af jobbet og skal sikre, at værdifuld viden ikke går tabt. Du vil ofte indgå i tæt samarbejde med Arlas centrale IT-afdeling, samt leverandører og du kan desuden se frem til en stor kontaktflade både internt og eksternt. Virksomheden er en af Danmarks førende på teknologi-området, hvilket betyder, at der er mulighed for løbende efteruddannelse i nye systemer og teknologier.

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, som typisk ligger på hverdage i tidsrummet 6-18. Herudover vil der i begrænset omfang være supportopgaver uden for normal arbejdstid.

Bred viden om IT-systemer og -infrastruktur

Du har en baggrund som datamatiker, IT-teknolog eller lignende, og det er en fordel, hvis du har erfaring med produktions-IT og kender til begreber såsom MES, S88 og S95. Det vil ligeledes være et plus, hvis du har kendskab til Windows Server, Microsoft SQL Server samt VMWare miljøet og kan nikke genkendende til teknologier som Wonderware AOS, T-SQL, OPC, MII/SAP, aspx, JavaScript og .NET-miljøet generelt. Med din udadvendte og hjælpsomme natur har du nemt ved at samarbejde med dine forskellige kontakter. Du har et godt overblik, og du arbejder selvstændigt med dine opgaver, som du ikke slipper, før de er fulgt helt til dørs. Har du erfaring med projektledelse, vil det også være et plus. Endelig kan du begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder til samtaler løbende så fremsend din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til IT-Manager Bent Fisker på tlf. +4572229424.

Ansøg venligst via dette link.

#LI-HF

Denmark