Internship (praktik) - kommunikation, Stockholm

 

Som marknadsledare på den svenska mejerimarknaden finns det ett stort intresse för bondeägda Arla och vi har höga ambitioner att på bästa sätt nå olika målgrupper med vår kommunikation. 

Vi söker en praktikant för höstterminen 2016 till vår kommunikationsavdelning. En praktikplats på Arla ger dig arbetslivserfarenhet från ett av världens ledande mejeriföretag och ett bra inslag i ditt cv. 
Du deltar i det dagliga arbetet på vår kommunikationsavdelning och jobbar främst med internkommunikation. Till arbetsuppgifterna hör att producera innehåll till olika kommunikationskanaler samt delta i olika projekt. Som person är du ambitiös, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Du gillar att jobba både självständigt och i team tillsammans med kollegorna på Arlas kommunikationsavdelning, både i Sverige och i andra länder. Som praktikant på Arla kommer du utmanas i att ta ansvar, arbeta mot tuffa deadlines och samtidigt leverera med hög kvalitet.
Arla Sveriges kommunikationsavdelning ska driva, stödja och utveckla kommunikation som stödjer våra affärsmål och bygger Arlas image. Vår avdelning består av tio personer som arbetar inom områdena intern- och ägarkommunikation, PR, event & sponsring, mjölkbaksidor och medierelationer.
  
Studerande inom media och kommunikation
Du studerar till en kandidat- eller magisterexamen, med inriktning mot media och kommunikation. Du har en förståelse för olika målgrupper och vikten av att anpassa kommunikationen till dem. Du är en van skribent som tycker om en fartfylld arbetsmiljö. Kunskaper i videoredigering är ett plus. Du har ordning och reda och är noggrann. Du kan svenska flytande i tal och skrift och är duktig på engelska. Vidare är du öppen, nyfiken och social.  
Vi förväntar oss att praktiken pågår minst 10 veckor och startar i september/oktober. Arbetstiden är 40 timmar/vecka. Observera att praktikplatsen är oavlönad och att du därför bör kunna få studiemedel och tillgodoräkna dig praktiken i din utbildning.
 
Ansökan och kontakt
Mejla din ansökan till nina.bjorkskog@arlafoods.com, märkt med “Kommunikationspraktikant”, senast 2017-05-31. Ange i ansökan var du har sett praktikplatsen. Har du frågor om praktikplatsen, kontakta Nina Björkskog, Internal Communications Manager, Arla Sverige på 072 968 70 77.

 

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?