Industrioperatør - Kruså

Vil du være med til at sikre stabil drift på et topmoderne mejeri, så vi altid kan levere kvalitetsprodukter? Så er du måske vores nye Industrioperatør på Kruså mejeri.

Om jobbet

Kruså Mejeri er et moderne højteknologisk mejeri, som producerer 29.000 T hvid ost om året, og vi er 200 ansatte. Vi har sikkerhed, sundhed og miljø i fokus og prøver hele tiden at optimerer på disse områder.

Du vil bl.a. arbejde med:

  • betjening og procesovervågning af pakkeanlæg
  • optimering af anlægget
  • kvalitet og sikkerhed.

Stillingen er til fast eftermiddag fra kl. 14:00 til 22:00 , og du arbejder hovedsageligt, herunder også i weekender og på helligdage.

Der kan forekomme arbejde på både dag – og  natskift ved ferie og sygdom.

Hvem er du?

Du er uddannet industrioperatør eller tilsvarende, og du har erfaring med pakkeri. Alternativt har du lyst til at gennemføre industrioperatøruddannelsen hos os. Derudover kommer du med:

  • et truckcertifikat, da det er et must for at kunne varetage stillingen
  • flair for IT og gerne erfaring med SAP
  • kendskab til lean

Hvad tilbyder vi?

Her indtager du en stilling med stort ansvar, hvor du får mulighed for selv at påvirke din dag og prioritere dine opgaver i samarbejde med dit stærke team. Hos os er det vigtigt, at vi alle samarbejder og bidrager aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima på mejeriet. Vi sørger altid for at hjælpe hinanden – også når vi har travlt.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link.  Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Luise Johansen, på mail.

lholm@arlafoods.com ( HUSK ansøgningen kun via. ovenstående link.)

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark