Industrioperatør - Branderup Mejeri

Har du lysten til at arbejde inden for mejeridrift i en moderne og højteknologisk virksomhed?    Så har du chancen nu som Industrioperatør på Branderup Mejeri.

Om jobbet:

På Branderup Mejeri arbejder vores ca. 100 medarbejdere på at kunne levere kvalitetsost i form af Mozzarella til vore kunder. Vi producerer ca. 38.000 tons ost årligt og går en spændende fremtid i møde med udvidelse til 91.000 tons.

Vi arbejder målrettet med at standardisere og optimere vores processer for effektivt at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Sammen med dine 22 kolleger i teamet sikrer du, at pakkerianlægget kører optimalt, så driften forløber planmæssigt døgnet rundt uden stop.

Du vil bl.a. arbejde med:

· betjening og procesovervågning af pakkeanlæg

· optimering af anlægget

Stillingen er et skifteholdsjob, og du arbejder hovedsageligt i 12-timersskift på nathold henover alle ugens 7 dage, herunder også i weekender og på helligdage.

Hvem er du?

Du er uddannet industrioperatør eller tilsvarende, og du har erfaring med pakkeri/lager. Alternativt har du lyst til at gennemføre industrioperatøruddannelsen hos os. Derudover kommer du med:

- et truckcertifikat, da det er et must for at kunne varetage stillingen

- du er ansvarsbevidst, initiativrig, mødestabil, brænder for dit arbejde og udviser sikker adfærd

- flair for IT og gerne erfaring med SAP

- kendskab til lean

Hvad tilbyder vi?

Her indtager du en stilling med stort ansvar, hvor du får mulighed for selv at påvirke din dag og prioritere dine opgaver i samarbejde med dit stærke team. Hos os er det vigtigt, at vi alle samarbejder og bidrager aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima på mejeriet og i teamet.    Vi sørger altid for at hjælpe hinanden – også når vi har travlt.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link, dog senest d. 18.10.2019. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Pia Johannsen, på tlf.: 7367 5854.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNI

Denmark