Industrielektriker/automatiktekniker, Mejericenter - Hobro

Har du en stor indsigt i teknisk fejlfinding, og vil du bruge dine talenter inden for styring og regulering?

”Her er du virkelig med til at optimere produktionen ved at holde alle tandhjulene i gang. På den måde bliver vi hele tiden endnu bedre, end vi er i dag,” fortæller maintenance manager Mads Holm Lundgren.

Om jobbet

På Arla Hobro Mejericenter bliver du en del af vedligeholdsteamet, hvor du dagligt bliver teknisk udfordret gennem fejlsøgning og udbedring af både mekanisk og elteknisk karakter. Her får du indsigt i mange forskellige, komplekse maskiner, og du kommer bl.a. til at:

  • udføre teknisk fejlfinding på proces- og pakkeriudstyr, PLC-styringer, frekvensreguleringer og andre styringskomponenter
  • lave mekanisk fejlfinding og reparation, fx udskiftning af lejer eller ventil- og pumpereparation
  • varetage daglig vedligehold af maskinparken samt løse ad hoc-opgaver.

Du bliver en fast del af et stærkt hold, og du vil efter grundig oplæring indgå i vores vagtordning samt afløse på både aften- og nathold.

Hvem er du?

Du er uddannet industrielektriker, automatikfagtekniker, automatikmekaniker eller tilsvarende, og du har en naturlig sans for fejlfinding og kvalitet. Derudover har du:

  • med fordel erfaring med Rockwell-produkter, fx FactoryTalk, ControlLogix og Studio 5000 Logix Designer, samt viden om S88-standard
  • procesforståelse og forstår vigtigheden af en høj oppetid
  • viljen og evnerne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og løse dine opgaver korrekt og sikkert.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer. Du indgår i et team af gode, loyale kolleger, som alle arbejder hårdt på at løse de afvekslende opgaver og dermed holde mejericentret kørende i døgndrift. Så – vil du være med til at lave verdens bedste konsumprodukter?

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte maintenance manager Mads Holm Lundgren på tlf. 9657 7060. Mærk din ansøgning ”Industrielektriker”, og send den til mhoa@arlafoods.com senest 21. december 2018. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

 

Denmark