HR-konsulent til Global HR Services - Aarhus

Vil du være en del af et dygtigt team, der sørger for løn til over 8000 medarbejdere? Og kunne du tænke dig at blive en vigtig go-to person for dine udstationerede kolleger?

Du bliver en del af et stærkt team, der vægter samarbejde og arbejdsglæde rigtigt højt. Hos os er to dage sjældent ens, da vi ofte bliver stillet over for nye systemer, ny lovgivning og samarbejde med nye lande – det bliver bestemt aldrig kedeligt,” fortæller Gitte Nørgaard Hansen, Manager Payroll DK.

Om jobbet

Du får 11 højt engagerede kolleger i Payroll Services DK, en del af Global HR Services. Sammen har vi det overordnede ansvar for lønadministration for medarbejdere i Danmark. Vi arbejder også med løbende forbedringer af lønprocesserne – både i teamet og på tværs af organisationen.

Din fornemmeste opgave bliver at administrere løn for danske medarbejdere, der er udstationeret i udlandet, og udenlandske medarbejdere, der har midlertidig base i Danmark. Arbejdet er komplekst, da medarbejderne måske ikke er fuldt skattepligtige i det land, de sidder i, og kræver derfor flere beregninger, afstemningsarbejde og samarbejde med udenlandske kolleger.

Derudover vil du:

 • vedligeholde medarbejdere i SAP, indtaste lønbilag og sikre løbende kontrol af løndata
 • deltage i større eller drive lettere udviklingsprojekter fx i forbindelse med skat, forbedring af processer, implementering af nye løsninger eller ny IT
 • teste lønsystemet i samarbejde med teamet
 • supportere ledere og medarbejdere med lønrelaterede spørgsmål
 • give dine kolleger en hånd, hvis de har brug for hjælp til at sikre lønudbetaling til almindelige medarbejdere i Danmark – såvel funktionærer som funktionærlignende/timelønnede medarbejdere
 • håndtere diverse ad hoc-opgaver.

Hvem er du?

Du formår at bevare det store overblik, selvom du har mange sager i gang på samme tid og interagerer med mange mennesker. Du arbejder struktureret for at holde styr på bilag og vigtige detaljer, men trives også godt med forandring. Derudover forestiller vi os, at du:

 

 • har nogle års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra en global virksomhed eller alternativt en mindre/mellemstor virksomhed eller et revisionshus
 • har kendskab til afstemninger og indberetning til skat
 • er fortrolig med at arbejde i Excel, MS Office og SAP
 • har projekterfaring og lysten til at drive projekter
 • kan begå dig på engelsk i skrift og tale.  

Hvad tilbyder vi?

Du kan se frem til en hverdag med skønne kolleger, der altid er klar til at give en hånd med. Du får en bred kontaktflade på tværs af organisationen og bliver en del af et inspirerende miljø i en stor international koncern.

Ansøgning og kontakt 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Payroll DK Gitte Nørgaard Hansen på tlf. 91 31 60 54.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

 

Denmark