HR BP Falkenberg - Östersund

Har du ett starkt driv, förmågan att agera med ett arbetsgivarperspektiv samt erfarenhet av HR-processer från ett internationellt bolag? Då kan det här vara rätt utmaning för dig. Som HR Business Partner får du arbeta brett med HR-frågor, driva och utveckla vårt lokala HR-arbete samt förankra HR-perspektivet både operativt och strategiskt. Med andra ord kan du se fram emot en utvecklande resa hos oss.

Din placering kommer att vara på Kvibille eller Falkenberg med resor till Östersund ca 1-2 gånger per månad.  

Förändring, utveckling och utmaning

Kvibille, Falkenberg och Östersund är tre av Arlas tolv mejerier i Sverige. På dessa tre mejerier arbetar ca. 200 medarbetare varav ca 15 är ledare. De tre mejerierna är ostmejerier som tillverkar olika typer av ostar samt keso.

Som HR Business Partner blir du en del av Supply Chain HR i Sverige och kommer arbeta i ett team med andra HR Business Partners som erbjuder professionellt stöd till Supply Chain-organisationen i Sverige. Du får ta dig an operativa och strategiska uppgifter parallellt. Det innebär, bland annat, att driva och utveckla det lokala HR-arbetet genom att implementera våra HR-processer inom exempelvis Performance & Talent Management. Frågor gällande fackliga relationer, arbetsrätt, personalpolicy, arbetsmiljö och rehabilitering, kommer också bli del av ditt arbete. Du rapporterar till HR Director Supply Chain SE.

På Arlas mejerier finns ett stort fokus och engagemang på att optimera vår verksamhet och utveckla våra ledare. Vi arbetar enligt Lean. Här kommer du få stora möjligheter att utmana både våra processer och rutiner samt bidra till ständiga förbättringar.

Med passion för HR och utvecklande utmaningar

För att lyckas behöver du ha en högskoleutbildning inom HR och erfarenhet från liknande arbete med fokus på utveckling av människor och organisation alt erfarenhet som motsvarar utbildningskravet. 

Arla är en internationell organisation där medarbetarna arbetar och driver projekt i matris. Det är meriterande om du har arbetat med HR-processer inom ett större internationellt bolag och har erfarenhet av förhandlingsarbete och anpassning av HR-processer till lokal verksamhet. Erfarenhet från HR inom produktion är också en stark merit. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av praktiskt tillämpad arbetsrätt och förhandlingserfarenhet med industrifack. Som HR Business Partner kommer du att vara medlem i mejeriets ledningsgrupp.

Du har goda IT-kunskaper och god administrativ förmåga. Eftersom du kommer ingå i en global organisation, behöver du kunna tala och skriva obehindrat på engelska och svenska.

Du är en positiv, lyhörd och innovativ lagspelare. Du ser eventuella problem som utvecklande utmaningar snarare än hinder. Dessutom har du ett proaktivt och konsultativt förhållningssätt, en god kommunikativ förmåga och god social kompetens. Det gör att du driver förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla organisatoriska nivåer är också en självklarhet.

Ansökan och kontakt

Vi kommer att stänga annonsen när vi har fått in tillräckligt med sökande, så skicka in din intresseanmälan redan idag. Välkommen att kontakta Talent Sourcing Counsoltant Gustaw Lindhall på 073-4130168

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden