Förbättringsoperatör, BSM, Lagring - Götene

På Götene mejeri finns ett fortlöpande behov av att utveckla och förbättra vår produktionsprocess. För detta krävs både daglig och långsiktig uppföljning och analys, samt förbättringar av både process och arbetssätt. Vi söker nu en Förbättringsoperatör med placering i Götene som vill vara med på vår resa.

Vad innebär rollen?

Som Förbättringsoperatör arbetar du, i nära samarbete med övrig driftpersonal, med att förbättra processen samt rutiner och arbetssätt kopplat till den. Sedan några år jobbar vi enligt Arlas LEAN-koncept, där du är  LEAN ambassadör. En annan uppgift är att vara en länk mot teknikavdelningarnas (UH och PTU) arbete i riktning mot allt stabilare och bättre processer. Att delta i förekommande utvecklingsprojekt är en naturlig del av detta.

Arbetsform: Treskift, start sön natt

Arbetstid: 06:00-14:30, 14:18-22:54, 22:36-06:18

Tillträde: Snarast

Vem är du?

Vi söker dig som är väl förtrogen med processen utifrån ett operatörsperspektiv, och som ser det som naturligt att du upprätthålla kompetensen på ett flertal av befattningarna inom avdelningen (Pallstation och Lager). Detta kan innebära arbete, som avlösare eller ersättare. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning – styr och regler och/eller automation. Vi värdesätter också om du har truckkörkort (minst B1).

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och flexibel eftersom arbetet bygger på mycket samarbete med de olika skiften och de två andra förbättringsoperatörerna på Lagring samt med stödfunktioner på dagtid och externa leverantörer. Viktigt att du är praktiskt lagd och självständig.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-09-27 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ledare Håkan Andersson på 0733 345071.

Facklig kontaktperson KentDaniel Edvardsen 076 8936298

Ansök vänligen via denna länk

Sweden