Forsyningstekniker til Arla Foods- Rødkærsbro

Har du styr på energi- og serviceinstallationer, og kunne du tænke dig en varieret hverdag med tekniske udfordringer, frihed under ansvar og gode kolleger? Så er det måske dig, vi mangler på vores mejeri - Arla Foods Rødkærsbro.

Mejeriet er blandt verdens største mozzarella producenter, er i en rivende udvikling med store investeringer og beskæftiger ca. 300 medarbejdere. Du bliver en del af et team, hvor vi møder hinanden med respekt og åbenhed, og hvor alle bidrager til en hjælpsom tone og god stemning.

 

Drift og optimering af en kompleks forsynings maskinpark
Som forsyningstekniker får du 30 kolleger i vedligeholdsafdelingen og indgår i et 3-mandsteam, der har ansvaret for drift, vedligehold og optimering af de tekniske service- og energiinstallationer på mejeriet.

Du bliver medansvarlig for et komplekst forsynings set-up som omfatter biogas-, varmepumpe-, kedel-, isvands-, tryklufts- og vandforsyningsanlæg. Du sikrer, at forsyningssikkerheden er i top, driver løbende optimering heraf, samarbejder med leverandører og deltager ved forsyningsrelaterede projekter.

En del af din rolle er også i samarbejde med den øvrige afdeling at udvikle og udbygge de enkelte tekniske områder, så produktionen altid har de bedste vilkår. Stillingen indebærer, at du deltager i en tilkaldevagt af en uges varighed ad gangen, hver 4. uge. Dette medfører at du skal kunne stille på mejeriet inden for 30 minutter.

 

Fokus på fællesskab
Du får din daglige gang på en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, godt kollegaskab og respekt for hinanden. Her arbejder vi fokuseret på at skabe en sjov og sikker arbejdsplads, hvor alle har mejeriets mål for øje.

Er du den rette?
Som person tager du ansvar, kan overskue en kompleks maskinpark, er ikke bange for at give en hånd med, og du er både selvstændig og samarbejdsorienteret.  

  • Du har en baggrund som elektriker, automatiktekniker eller lignende el uddannelse.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kedelpassercertifikat samt kendskab til gasmotor, ligesom vi gerne ser, at du har viden omkring ammoniak køleanlæg. Ellers står vi for oplæringen og efteruddannelse.
  • Du er en velbevandret IT bruger. Og det er også et plus, hvis du har kendskab til processtyring.

 

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg med det samme. Der indkaldes løbende til samtaler. Opslaget har ingen deadline, men lukkes, når den rigtige kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til forsyningsansvarlige maskinmester Kasper Lindengren på +45 91314027.

Ansøg venligst via dette link 

#LI-DNI

Denmark