Fleet Manager till Arla, Hållbarhet & Transport – Stockholm

Brinner du för hållbarhet och vill vara att med driva Arlas fortsatta utveckling inom fossilfria transporter? Har du kunskaper inom logistik och projektledning och trivs du i en omväxlande vardag på ett internationellt företag? Vi söker nu en Fleet Manager till Arla Foods som vill vara med på vår resa. Möjlig placering för denna roll är på vårt huvudkontor i Stockholm (Lindhagen) eller på ett av våra mejerier i Kallhäll eller Jönköping.

Vad innebär rollen?

Som Fleet Manager på Arla kommer du att tillhöra teamet Outbound Transportation och rapporterar direkt till Transportation Director. Din viktigaste uppgift är att fortsatt driva Arlas hållbarhetsagenda men det ingår även i ditt ansvarsområde att:

  • Hantera utvecklingsfrågor för fordon och bränsle både för outbound (distribution) och inbound (inhämtning av mjölk från våra bönder)
  • Skapa goda relationer. Internt med våra distributionscentraler och planeringsavdelning samt
  •  externt med fordonstillverkare och nätverk för utvecklingsfrågor.
  • Driva logistikutvecklingsprojekt.
  • Utveckla vår fordonsflotta.

Då Arla har distributionscentraler i Stockholm och Jönköping kan du förvänta resdagar i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som troligen har en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller liknande. Det är också ett plus om du har erfarenhet från en liknande roll och har jobbat med projektledning. För att lyckas i rollen tror vi att du har:

Kunskaper inom tunga fordon.

Kunskaper inom miljö och hållbarhet

Erfarenhet av förbättringsarbete

Svenska och Engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen som Fleet Manager är du en visionär som brinner för utveckling och ständiga förbättringar. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du är öppen och har förmågan att situationsanpassa din kommunikation för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från ko till konsument”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 19 februari 2019 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Transportation Director Mikael Schultz, på telefon +46 70 638 16 85.

Please apply via this link.

#LI-HF

Sweden