Finance Business Partner, Milk and Yougurt – Linköping

Vill du skapa värde och växt för en av Arlas produktionsanläggningar? Har du förmågan att bistå vår Site Director och ledningsgrupp med strategisk och finansiell rådgivning och stöd? Vi söker nu en Finance Business Partner med placering i Linköping som ska supportera vårt mejeri!

Vad innebär rollen?
Som Finance Business Partner för vår Site Director i Linköping och som medlem i ledningsgruppen, har du insikt och kunskap om alla strategiska frågor. Du använder dina djupa ekonomiska kunskaper till olika analyser och hjälper mejeriet att uppnå sina strategiska mål med avseende på resultatet och verksamhetsutveckling. Detta ger dig en överblick och möjlighet att utmana Status Quo samt att förbättra resultatet och utvecklingen framåt. Du är en rådgivare när det gäller finansiella frågor på vår anläggning, och du säkerställer att insikter och best practice delas med relevanta stakeholders. I dina ansvarsområden ingår att:

  • Kommunicera Resultat och Performance i hela organisationen för att säkerställa tydlighet och synen på sitens utveckling.
  • Fungera som rådgivare i finansiella och strategiska frågor. Ansvara för att tillhandahålla nödvändiga fakta, finansiella analyser och andra frågor viktiga för mejeriernas framtida utveckling.
  • Ägare av prognoser samt att säkerställa att dessa innehåller den senaste händelseutvecklingen.
  • Agera Single Point Of Contact mellan supportfunktioner och affärskritiska funktioner där du är finansiell rådgivare.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med dina kollegor som jobbar mot övriga produktionsanläggningar. Du kommer bli involverat i projekt, analyser, performance management, Best Practice och andra relevanta områden.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och troligen erfarenhet av rollen som Finance Business Partner eller Controller. Det är också ett plus om du har erfarenhet från processindustri eller logistikverksamhet. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och det är även en fördel om du har jobbat med SAP och Business Warehouse Solutions tidigare. Dessutom behärskar du Svenska och Engelska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du gillar att ta ansvar för processer och verksamhetsutveckling, har ett starkt siffersinne och lätt för att samarbeta med olika människor inom Arlas globala organisation. Med ditt engagemang och driv är du med och skapar framtiden för Arla Foods.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-05-04 men urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Finance Director, Henrik Neergaard-Petersen, på telefon +45 8938 1364.

Please apply via this link.

#LI-HF

Sweden