Extra – Kyllager Sundsvall

Vill du också arbeta på Arlas näst nordligaste mejeri och distribuera mjölk, fil och grädde till över 1000 kunder dagligen, från Vansbro i söder till Riksgränsen i norr? Är du en driven person med förmågan att inte bara hantera en eller två, utan flera saker samtidigt? Är du i behov av en extraslant på helger och kvällar?  Välkommen till Sundsvalls mejeri!

Ett fysiskt och självständigt jobb i team
På Sundsvalls mejeri, som ligger bultgatan 16 i Sundsvall, arbetar ungefär 70 personer. Här producerar vi olika sorters mjölk, filmjölk, grädde och gräddfil. Nu söker vi dig som vill jobba på vårt kyllager. Jobbet, som är fysiskt krävande, går ut på att du hämtar en order i vårt system och sedan plockar rätt varor.Vi använder ett röststyrt orderplocksystem och du kommer att jobba självständigt samtidigt som du ingår i ett kamratligt lag. Även om vi själva tar ansvar för våra uppdrag har vi ett gemensamt ansvar för att kyllagret varje dag levererar rätt produkter i rätt tid till våra kunder.

Du vill göra ett bra jobb och håller ordning
För att trivas hos oss ska du vara ordentlig och alltid slutföra dina uppgifter. Och eftersom du kommer att lyfta stå och gå mycket i ditt arbete, är det viktigt att du har en god fysik utan problem med händer, armar, fötter, ben eller rygg. Dina arbetskamrater beskriver dig som en bra lagspelare som håller ordning, är punktlig och noggrann. Har du truckkörkort typ A och B samt erfarenhet av lagerarbete är det meriterande. Vi ser dessutom gärna kvinnliga sökande då vi strävar efter jämn könsfördelning..

För att arbeta hos oss ska du:

  • Fyllt 18 år
  • Kunna läsa och tala svenska
  • Ha gott siffersinne
  • Vara tillgänglig för fyra dagars utbildning på dagtid
  • Vara tillgänglig minst varannan helg

Ansökan och kontakt
Du är välkommen att skicka din ansökan till jobbansökan till Ann-Christine Sörell  Urval sker löpande. Märk ansökan med "extra”- Sundsvall” och skicka din ansökan via mail till ann-christine.sorell@arlafoods.com

Facklig kontaktperson: Peter Bengtsson tel 0702-939164

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

 

Sweden