Energispecialist - Videbæk

Vil du være med til at koordinere energiinitiativer og være den, der sørger for, at de ser dagens lys?

”Vi har så mange tiltag på energiområdet, vi gerne vil have sat i værk. I den her nye rolle skal du hjælpe os med at sætte endnu mere struktur på vores tiltag og øge fokus på vores optimeringsindsatser,” forklarer vedligeholdelseschef Christian Hornstrup.

Om jobbet
Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, som supporterer ARINCO i Videbæk der producerer Child Nutrition-produkter og mælkepulver til hele verden og er et strategisk vigtigt forretningsområde for Arla Foods. Som energispecialist bliver din vigtigste opgave at gennemføre løbende energioptimeringer af vores forsynings- og procesanlæg.

Med reference til vedligeholdelseschefen indgår du i et tæt samarbejde om at optimere vores strukturer og finde praktiske løsninger, ligesom du bliver ansvarlig for at drive delprojekter inden for energi- og forsyningsanlæg. Du får din daglige gang blandt kollegerne på fabrikken, og du får en vigtig opgave i at finde praktiske løsninger og få initiativerne til at leve i hverdagen.

Herudover får du til ansvar at:

  • implementere IT-energistyringssystemer (bl.a. Carbon Desktop)
  • følge op på og formidle energidata
  • udarbejde drifts- og vedligeholdelsesplaner
  • specificere tekniske løsninger
  • udarbejde energianalyser og rapporter.

Hvem er du?
Du er uddannet maskinmester eller maskiningeniør, eller du har en håndværksmæssig baggrund og lysten til at arbejde mere med processer. Du har flere års erfaring fra energiområdet og er klar til at sparre med en gruppe af erfarne kolleger.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • har lyst til og flair for energioptimering
  • har god praktisk erfaring, så du kan sætte projekter og optimeringer i søen og følge dem til dørs
  • har kendskab til energistyringssystemer som fx Carbon Desktop
  • kan begå dig på engelsk både på skrift og i tale.

Hvad tilbyder vi?
Du kommer ind i et team, hvor samarbejdet er i top. Omgangstonen er åben og uformel, og her er plads til udvikling og læring. Vi er pt. omkring 30 medarbejdere i afdelingen, og blandt dine nye kolleger finder du stor viden og erfaring.

Udover det gode arbejdsmiljø, hvor vi selvfølgelig fokuserer på høj medarbejdertrivsel, kommer du til at arbejde med en masse spændende teknikker. Lige nu har vi stor fokus på implementering af store nye ventilationsanlæg og optimering af vores biogasmotor- og kedelanlæg.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Christian Hornstrup på tlf. 99 94 20 86. Ansøgningsfristen er den 23.09.2019. Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Ansøg via linket.

#LI-HF

Denmark