Energisamordnare / drifttekniker till Arla – Kalmar

Vi letar efter en driven och strukturerad person med mycket energi och drivkraft. I din roll kommer du att arbeta med fokus på drift och skötsel i vår panncentral, kyla, värme, vatten, avlopp, tryckluft, besiktningar, myndighetskontroller och förebyggande och förbättrande underhåll inom samma område.

Som energisamordnare kommer du tillhöra underhållsavdelningen om ca. 15 personer där ni tillsammans jobbar med att säkerställa en hög tillgänglighet för vår produktionsanläggning i Kalmar.  

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta i och rapportera till Underhållsorganisationen. Du kommer vara en del av det team som jobbar med utrustningen inom panncentralens område samt ha det tekniska ansvaret för befintlig och nytillkommande utrustning i den samma.

Ditt arbete och fokusområde kommer att vara flexibelt utefter verksamhetens behov samtidigt som det finns några grundläggande ansvarsområden som du kommer att ansvara för fullt ut: 

  • Säkra förebyggande underhåll på befintlig och ny utrustning.
  • Jobba med förbättrande underhåll mot stopporsaker.
  • Säkra teknisk utbildning av övriga i teamet för att supportera driften i panncentralen.

I ditt arbete så kommer du att kombinera ett daglig driftförfarande kontra långsiktigt strategiarbete, vilket ingår i arbetsuppgifterna.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för teknik och processflöden. Du har erfarenhet av teknisk utrustning inom industrisektorn. Du har teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. Du är serviceinriktad gentemot både kunder och arbetskamrater, du är en engagerad och driven medarbetare/kollega. Som energisamordnare/drifttekniker ställs krav på samarbetsförmåga, problemlösning samt att man är prestigelös, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du besitter grundläggande kunskaper inom automation och systemkunskap inom värme/ånga/vatten/kyla/trycksatta kärl.  

Du har god datorvana samt känner dig bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Erfarenhet av arbete i underhållssystemet SAP och kunskap LEAN är meriterande.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. 

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-01-31 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta teamledare UH Peter Karlsson 073-4022805 eller UH-chef Per Crantz 073-4231759. 

Ansök vänligen via denna länk 

#LI-DNI

 

Sweden