Elteknisk vedligeholdstekniker/reparatør - Rødkærsbro

Har du erfaring med industrielle elinstallationer, og vil du reparere højteknologisk proces- og pakkeriudstyr om natten, så mejeriet kan køre problemfrit i døgndrift?

”Vores produktion kører 24 timer i døgnet året rundt, og vi er dybt afhængige af velfungerende udstyr. Vi har derfor brug for dig til at fejlsøge og afhjælpe problemerne, når de opstår,” fortæller vedligeholdsleder Mathias Holm Johansen, som du refererer til.

Om jobbet

Som natreparatør holder du maskinerne i gang og løser de eltekniske og mekaniske udfordringer, som opstår i løbet af nattetimerne. Du får indblik i mange forskellige maskiner, som kræver din tekniske indsigt, når du bl.a.:

  • laver fejlfinding på proces- og pakkeriudstyr
  • laver fejlfinding på køleanlæg, kedler, varmepumper og ventilationsanlæg
  • vedligeholder og reparerer mekanisk udstyr, fx udskifter lejer og ventiler og reparerer pumper
  • løser andre ad hoc-opgaver og -udfordringer, der er opstået i nattens løb.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet industrielektriker, elektriker, automatikfagtekniker eller smed med flair for det eltekniske. Erfaring fra en lignende stilling er en fordel, men ikke et krav – vi sørger for at klæde dig godt på. Derudover ser vi gerne, at du:

  • arbejder selvstændigt og effektivt med stort hensyn til driften
  • trives med natarbejde.

Hvad tilbyder vi?

Du får en grundig oplæring ved dine gode kolleger på dagholdet, så du hurtigt bliver rustet til at tage ansvar for natholdet og kan indgå i den eksisterende arbejdsplan. Derudover står vores hold af eltekniske og mekaniske specialister klar, hvis du har behov for sparring eller support til krævende opgaver.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vedligeholdsleder Mathias Holm Johansen på tlf. 9131 4106. Ansøgningsfristen er den 20. november 2018, og vi afholder samtaler løbende. Mærk din ansøgning ”Elektriker/reparatør”, og send den til mathias.holm.johansen@arlafoods.com.

Denmark