Elektromonteur - Nijkerk

Elektromonteur, Nijkerk
 In Nijkerk staat onze grote plant. Hier maken we zuivelproducten die gezondheid en plezier brengen bij consumenten in Nederland en ook daarbuiten. Zoals jij je wellicht voor kunt stellen hebben we een gedegen afdeling Onderhoud (Maintenance) nodig om onze hightech zuivelfabriek draaiende te houden. Deze afdeling Maintenance (TD) is opgesplitst in twee (sub)afdelingen, te weten elektro/besturing en elektro/mechanisch. Voor onze afdeling Electro/besturing zoeken we een nieuwe collega. In de rol van elektromonteur/ besturingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en de uitvoering van het preventief onderhoud. Dit is erg belangrijk om storingen te voorkomen, waarmee we de productie rendementen op een hoog peil kunnen houden.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het; 

  • Uitvoeren van aanpassingen aan c.q. het uitbreiden van bestaande systemen;
  • Oplossen van elektrostoringen in computer-, besturings- en meet & regelsystemen;
  • Doorvoeren van verbeteringen/ modificaties aan bestaande of nieuwe systemen;
  • Uitbrengen van advies aan de productieverantwoordelijke van de betrokken afdelingen in geval van gebreken aan intallaties;
  • Deelnemen aan verbeterteams (LEAN) en uitvoeren van hieruit voortvloeiende verbeteringen.

Wij vragen

  • Je hebt je MBO-opleiding Electrotechniek en/ of mechatronica niveau 4 afgerond en hebt >5 jaar werkervaring
  • Je hebt al wat kennis van pneumatiek en procesbesturing.
  • Het is fijn als je al kennis hebt van Siemens PLC's;
  • Heel belangrijk: Je werkt in dagdienst en eenmaal per 4 tot 5 weken een avonddienst met daarnaast bereikbaarheid diensten en af en toe ook in het weekend;
  • Competenties: resultaatgericht, sterk analytisch vermogen, oplossingsgericht, klantgericht, samenwerken , communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en flexibel.

Wij bieden
Werk moet leuk zijn, maar de schoorsteen moet natuurlijk ook roken. Dus, what’s in it for you? Allereerst de basis. Je ontvangt een goed salaris. Dit ligt tussen de €2500,00 en €3600,00 bruto per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van je functie en ervaring. Daarnaast hebben we een gunstige reiskostenvergoeding, waarbij je ook belastingvoordeel kunt krijgen tot wel 100 euro netto per maand. Onze pensioenregeling is zeer aantrekkelijk, waarbij jouw werknemersbijdrage slechts 3.4% bedraagt. Verder hebben we de zuivel CAO, wat je gerust een CAO met een ‘gouden randje’ mag noemen. Zo zijn bijvoorbeeld onze salarissen de afgelopen jaren met gemiddeld 2.5% gestegen. Je krijgt 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en je krijgt een flinke korting op de kosten voor je lidmaatschap bij je sportschool. 
 
Zo, dat waren de pegels. Nu naar andere redenen om voor ons te komen werken. Ten eerste ons doel: we willen gezonde voeding maken, voor iedereen. Dat doen we op een duurzame manier, en we streven er elke dag naar om dit verder te verbeteren. Dat maakt dat alle 350 Arla collega’s in Nederland elke dag met trots aan de slag gaan. Wat werken voor Arla ook leuk maakt is dat onze personeelsvereniging erg actief is. Hebben we de BBQ net achter de rug, dan wordt er alweer een oldtimer tour georganiseerd. En na een bezoek aan de Efteling maken we ons op voor de feestavond. Ook dat maakt ons wie we zijn.
 
Wanneer je voor ons komt werken dan helpen we je vanaf het moment dat je bij ons start. We geven je een goed beeld van onze organisatie door je uit te nodigen voor onze introductiedag. Daar vertellen we je alles over Arla en leer jij je nieuwe collega’s kennen. Onderdeel van deze introductie is een bezoek aan een van onze Arla-boeren. Wanneer je deze introductie achter de rug hebt begeleiden we je in je job om je zo snel op stoom te krijgen. We bieden je opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen en hopen dat jij je zo snel kunt ontwikkelen in de professional die je wilt zijn. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Dirkjan Boels, 06-50506603. 

Interesse? Solliciteer via deze LINK

#LI-DNI

Netherlands