Elektro-Mekaniker för nattskift till Ost & Alexander, Götene

Vi söker en medarbetare till underhållsavdelningen på ARLA Foods i Götene, Ost & Alexander. Arbetsuppgifterna består i huvudsak i att utföra felsökning, genomföra reparationer och arbeta med förebyggande underhåll. Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta.

Arla Foods i Götene består av Götene Ost &  Alexander och Götene Smör & Blandprodukter. Här produceras ca 62000 ton smör och matfettsblandningar med varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Smör- och rapsolja, Lätt & Lagom, samt ca 19000 ton ost med varumärken som Wästgötakloster, Billinge och Riddarost. Götene Ost & Alexander  har ca 300 anställda.

Förebyggande/avhjälpande underhåll
Vi söker en medarbetare till underhållsavdelningen där arbetsuppgifterna i huvudsak är att utföra felsökning, genomföra reparationer och arbeta med förebyggande underhåll. 
Som Elektro-Mekaniker har du även ansvar för att upprätta och uppdatera dokumentation i samband med olika åtgärder. 
Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta. Här blir du som Elektro-Mekaniker en viktig resurs.

Du arbetar nattskift.

Serviceinriktad och gillar att dela med dig av din kunskap
Som Elektro-Mekaniker har du en gymnasial utbildning med inriktning mot industrin med erfarenhet från automation, PLC styrningar och förpackningsmaskiner.
Flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom livsmedelsindustrin.
Att arbeta inom underhållsavdelningen kräver att du är serviceinriktad och kan kommunicera och förklara, samt dela med dig av dina kunskaper till arbetskamraterna. Du kommer även att ställas inför nya problem ibland där din självständiga hållning, initiativförmåga och kreativitet är viktiga faktorer för att lyckas.

I de här rollerna är det också viktigt att handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde snarast.

Ansökan och kontakt

Skicka ansökan med CV och personligt brev till ingamay.arvidsson@arlafoods.com
märkt med ”Elektro-Mekaniker GOA” senast 2017-06-26. 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Roger Abelsson, Teamleader Underhåll, 070-261 27 45
Kjell Pedersen, el/facklig kontaktperson, 070-261 27 40.
Ange i ansökan var du sett tjänsten. 

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?