Elektriker - Christiansfeld Mejericenter

Har du indsigt i el teknisk fejlfinding, og vil du bruge dine talenter inden for El? Så er du måske en af vores nye medarbejdere på Christiansfeld Mejericenter.  

 ”Her er du med til at optimere produktionen ved at holde alle tandhjulene i gang. På den måde bliver vi hele tiden endnu bedre, end vi er i dag,” fortæller vedligeholdschef Martin Skødt. 

Om jobbet 
På Arla Christiansfeld Mejericenter bliver du en del af vedligeholdsteamet, hvor du dagligt bliver teknisk udfordret gennem fejlsøgning og udbedring af el-tekniske fejl. Her får du indsigt i mange forskellige maskiner og med oplæring kommer du bl.a. til at: 

  • fejlfinde og vedligeholde på El installationer
  • udføre fejlfinding på proces- og pakkeriudstyr, frekvensreguleringer og andre styringskomponenter lave mekanisk fejlfinding og reparation
  • varetage daglig vedligehold af maskinparken samt løse ad hoc-opgaver

 Vi søger en medarbejder, der har en el teknisk baggrund. Du bliver en fast del af et stærkt hold, og du vil efter oplæring indgå i vores vagtordning samt begrænset natarbejde. Du kan f.eks. have en baggrund som elektriker i byggebranchen. Erfaring fra en fabrik er ikke et krav.

Hvem er du? 
Du er uddannet elektriker, automatikfagtekniker eller tilsvarende, og du har en naturlig sans for fejlfinding og kvalitet. Derudover har du: 

  • med fordel erfaring med Siemens-produkter
  • erfaring med procesudstyr
  • viljen og evnerne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og løse dine opgaver korrekt og sikkert 

Hvad tilbyder vi? 
Hos os får du højtkvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer. Du indgår i et team af gode, loyale kolleger, som alle arbejder hårdt på at løse afvekslende opgaver og dermed holde mejericentret kørende i døgndrift. Så vil du være med til at lave verdens bedste konsumprodukter? 

Ansøgning og kontakt 
Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så bedes du sende din korte ansøgning og CV på nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Martin Skødt på tlf. 7356 2447.  

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark