El-teknisk Vedligeholdstekniker til Mejeri - Rødkærsbro | Arla

El-teknisk Vedligeholdstekniker til Mejeri - Rødkærsbro

Er vedligehold og reparation af proces- og pakkeriudstyr noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye Vedigeholdstekniker på Arla Foods, Rødkærsbro Mejeri. Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

Du holder vores maskinpark i topform

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Opgaverne vil primært være af elektrisk og mekanisk karakter, og du vil blandt andet skulle:

  • Udføre elektrisk og mekanisk vedligehold på maskiner
  • Udføre akutte reparationer i tilfælde af, at udstyr svigter eller bryder sammen.
  • Udføre, planlægge og forbedre vedligehold på automationsudstyr
  • Fejlfinde på robotter, netværk, PLC og servodrivere

Vi har en kompliceret maskinpark og for den rette person er der rig mulighed for at blive udfordret ved løsning af fejl i nedbrud, forebyggende vedligehold og optimering af eksisterende udstyr, såvel som deltagelse ved valg og indkøring af nyt.

Produktionen kører 24/7/365, og vi er afhængige af velfungerende udstyr af høj teknisk standard.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du er uddannet Automatiktekniker, Industrielektriker eller har anden el-teknisk baggrund. Det er en stor fordel, hvis du har beskæftiget dig med pakkerimaskiner, industrianlæg eller procesudstyr. Har du også kendskab til Lean og SAP, vil det være en fordel.

Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du har sans for service, er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Arbejdstiden er primært daghold. Du indgår i en arbejdsplan, hvor du er på arbejde hver 6. weekend. Derudover vil der være enkelte nattevagter i løbet af året.

Ansøgning og kontakt

Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet. Mærk din ansøgning ”Vedligeholds-tekniker” og send den via mail til Vedligeholdsteamleder Peter Blichfeldt på peter.blichfeldt@arlafoods.com. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Blichfeldt på tlf. 87514190 eller på ovenstående mail.

 

Denmark